Dans för alla i Åhus

Längd
5 timmar
Pris
200 SEK
Nästa kurstillfälle
3 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
5 timmar
Pris
200 SEK
Nästa kurstillfälle
3 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Dans för alla vänder sig till dig som älskar att dansa.

Om kursen
Kristianstads kommun uppmuntrar sina verksamheter att samverka med den ideella sektorn. Utifrån detta och att musik och rörelse främjar alla varianter av hälsa planerar mötesplatsen i Åhus erbjuda "Dans för alla" tillsammans med Medborgarskolan.

Dans för alla innebär just musik och rörelse där alla kan delta. Tillsammans med en dansledare kan yngre och äldre mötas utifrån var och ens förutsättningar vilket även kan bidra till flera olika sociala sammanhang. Alla kan delta, stående eller sittande, ensam eller med en partner.

Fokus ligger på att kunna njuta av dansen tack vare den enkla koreografin och glada musiken. Genom dessa danslektioner ökar du både din psykiska och fysiska hälsa, du frigör endorfiner och öka ditt självförtroende, samtidigt som du får träna din kondition, stärka musklerna och bygga upp din balans. 

Kursledaren
Johanna Carlsson

För vem
Det krävs inga förkunskaper, alla utgår från sin egen förmåga.

Bra att veta

  • Vi kan inte garantera en plats förrän tillräckligt många anmälningar inkommit och kursen blir startklar. Invänta en kallelse som kommer med posten.

Har du läst våra köpvillkor? Ta del av viktig information innan du anmäler dig. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

Rabatt på böcker
Som deltagare i Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos Bokus och 10% hos Akademibokhandeln. Läs mer om hur du utnyttjar din rabatt här. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Om folkbildning
En kurs på Medborgarskolan är en ledarledd studiecirkel där alla deltagare kan påverka studiernas innehåll i en demokratisk anda. För folkbildning handlar om att lära tillsammans och av varandra.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

3 september, 2024

  • Kurs
  • Åhus

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Dans för alla i Åhus och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Medborgarskolan Syd
Rundelsgatan 4
29631 ÅHUS

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights