Visa kurser.se som: Mobil

Prova på att måla med akvarell

Medborgarskolan Mitt
Kursinformation
Östersund
7 timmar
2019-10-05 11:00
425 SEK
Kursbeskrivning

Kursbeskrivning

Måla akvarell. Det alltid trevligt att göra något skoj och inspirerande. Vare sig du är nybörjare eller har provat att måla tidigare kommer du att ha glädje av denna prova på helg. Välkommen till en kurs där du får hjälp och kunskap att lära dig ett nytt sätt att uttrycka dig.

Innehåll

Denna prova på helg ger dig grunderna hela vägen till ditt eget inramade konstverk.

Kursupplägg

Lördagen 5 oktober mellan klockan 11.00 till 16.00.

 

Förkunskaper

Inga förkunskaper behövs för denna kurs.

 

Bra att veta

Ta med oömma kläder och något att äta under dagen. Kursmaterial ingår.Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

 

Kursledare

Ingrid Andersson Björk är van akvarellmålare som är utbildad på Östersunds konstskola och har drivit en egen ateljé och hållit i målarkurser. Hon är en erfaren pedagog, numera pensionär med vill fortsätta att sprida kunskap och glädje med sitt måleri.

Det är något speciellt med våra kursledare! De delar med sig av sin kunskap på ett inspirerande och engagerat sätt i ämnet de brinner för.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Prova på att måla med akvarell.

Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan, kurser, Gävle, Sundsvall, Östersund, Falun

Medborgarskolan Region Mitt

Medborgarskolan bedriver kursverksamhet över hela landet och engagerar varje år omkring en miljon deltagare i olika kurser och kulturaktiviteter. Medborgarskolan Region Mitt erbjuder kurser inom alla tänkbara områden, med lokalkontor i Gävle, Sundsvall, Östersund, Örnsköldsvik, Sollefteå, Falun och Ludvika. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mitt

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan Mitt

Drottninggatan 23
803 11 Gävle

Recensioner
Bli den första att recensera Prova på att måla med akvarell!