Akvarellkurs i Portugal: Experimentell Akvarell

Alexandra Walsh, i Torre
Längd
8 dagar
Längd
8 dagar
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Akvarellkurs i Portugal 

Häng med på en akvarellkurs i det magiska Algarve, Portugal.  Under 8 dagar kommer vi vara på det charmiga Casa Vista Bonita pensionatet som ligger nära anrika staden Silves. Runt om pensionatet finns god möjlighet till utflykter till Portugals södra kust, restauranger, natur och sevärdheter.

På pensionetet finns en pool, en apelsinlund, grillplats och alla bekvämligheter.Närmaste flygplatsen är Faro och det finns möjlighet till transfer från flygplatsen.

Vad kommer kursen handla om?
Jag kommer anpassa kursen innehåll efter era önskemål! Ca en månad innan kursen äger rum så kommer jag skicka ut en enkät där du kan få önska vad vi ska gå igenom. Vi kommer självfallet utnyttja Portugals vackra natur för inspiration och vi kommer även ha minst en utflykt med tema. 

Vad ingår i kursavgiften? 

  • 6 dagar akvarellundervisning (ingen undervisning på ankomst- och avresedagen)
  • Transfer till och från flygplatsen.
  • Boende inkl. sänglinne och handdukar.
  • Middag på ankomstdagen.
  • Frukost, fika och lunch.
  • Gemensam utflykt med bil.
  • Bokningsavgift som utgör 10% av kurspriset.

Middagar utöver ankomstdagen påkostas av deltagarna själva. Det finns möjlighet att handla matvaror och tillaga de i pensionatets kök eller åka till flertal restauranger i närheten. Om det finns önskemål från gruppen kan vi arrangera gemensamma middagsutflykter och/eller anordna middagar enligt 'knykalas' principen. 

Notera att resor med kollektivtrafik och/eller ägarnas bil inte ingår i priset.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kostnader

Bor man själv på rummen eller måste man dela rum?

Du kan välja bland två alternativ:

Enkelsäng i ett dubbelrum (2 pers/rum) 

Du bor i en rum med två enkelsängar och tillhörande toalett och dusch.Du kommer få dela rummet med en annan person. Kostnaden är 9 200 SEK/person.

Dubbelsäng i ett dubbelrum (1 pers/rum)

Du bor i ett rum med en dubbelsäng helt själv. Toalett och dusch finns i rummet. Om ni är två som vill dela säng, går det utmärkt och då får ni ett billigare avgift. För att boka två personer in i ett dubbelsäng,kontakta mig direkt. Kostnaden är 10 300 SEK/person (om man bor själv i rummet) eller 9 200 SEK/person (om man delar rummet).

Hör av dig om du har frågor!

Går det att delbetala kursen?

Ja, det gör det! Du kan välja Klarna som betalalternativ. 

Vad händer om jag ångrar mitt köp?

Du kan läsa mer om avbokningsvilkor och reseavtalet på hemsidan. Notera att genom köpa denna resa förbinder du dig till de vilkor som anges i länken. Läs igenom noga!

Väl mött!

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Akvarellkurs i Portugal: Experimentell Akvarell och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Alexandra Walsh
Göteborg

Vilse i akvarelldjungeln? Då har du hittat rätt till mig!

Alexandra Walsh heter jag men du får gärna kalla mig Akvarellkemisten - vad innebär det? Jag disputerade i kemi 2020 och sedan dess har jag kombinerat mina kunskaper i kemi och fysik för att hjälpa akvarellister att lättare behärska sitt...

Läs mer och visa alla kurser med Alexandra Walsh

Highlights