Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Akvarellkurs - Irland

Marianne Chayet
Kursinformation
Clifden, Irland
1 vecka
5 200 - 5 900 SEK

Kursbeskrivning

Akvarellkurs på natursköna Irland.

Inställda 2020 pga coronaviruset men planeras till 2021 i stället. Låt er inspireras av de vackra bilderna från Connemara på västra Irland.

Följ med till underbara, fantastiska Irland och gå en sommarkurs i akvarell!

Marianne Chayet har bokat ett ljuvligt Bed & Breakfast nära Clifden i Connemara på Irlands västkust. Två akvarellgrupper var där förra sommaren alla längtar tillbaka! Irländarna är ett härligt och hjälpsamt folk som tar hand om oss på allra bästa sätt och naturen i detta område är storslagen! Motiv finns överallt! Googla gärna på Connemara, Clifden, Roundstone, Irish West Coast, photos, så får ni en liten försmak!

2020 blir det en akvarellvecka i Connemara. Då sprakar det av växtlighet i alla gröna nyanser och alla blommor exploderar i underbara färger! Jag har målat i Connemara i över 20 år nu och längtar alltid tillbaka till den fantastiska naturen, de vänliga människorna och all härlig musik på de lokala pubarna! 

Vi målar hamninloppet i Clifden - vår akvarellort i Connemara

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Alla ni som drömt om att få åka till ett naturskönt område på sommaren och få njuta av att kunna måla i en hel vecka och samtidigt ha tillgång till både mysiga pubar med live music varje kväll, restauranger med väldigt god mat och massor av andra aktiviteter.

 

Sommaren 2020 blir det en kursvecka förlagd i min favoritby, Clifden i Connemara: 

datum ej satt ännu - återkommer då  B&B-bokningen är reserverad.

Första och sista dagen är ankomst- resp avresedagar - inga kursdagar. 

Kontakta mig för mer information.

 

Massor av får och Connemara ponnies ser vi överallt

Kostnad

 

Själva kursen kostar 5.900 kr. Flyg och boende betalar man separat. B&B ligger på ca 35-40 Euro per natt. väldigt bra boende med rejäla frukostar inräknade i priset. Man kan flyga billigt till Dublin med både med Ryanair och andra bolag om man bokar i tid. Från Dublin tar man sedan direktbuss till Galway på västra sidan och därifrån åker man ca 1,5 timme med lokalbussen. Man kan ju hyra bil på flygplatsen också - det är väldigt smidigt! Man tar sig till Clifden på ca 5-6 timmar om man kör lugnt och stannar och fikar/äter på vägen. Man kan ju hyra en bil tillsammans och vara fri att måla på lite olika platser. Jag anpassar kursen efter om vi hyr bilar eller inte.

 

Kan motiven bli så mycket bättre?

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Akvarellkurs - Irland.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 14 recensioner.

Ann-Katrin
(5)
Tusen tack för en mycket trevlig och givande akvarellkurs på Irland med många fina intryck av landskapet, färgerna och irländarna! Du har fått mig att komma igång med måleriet och jag är full av inspiration!
Maria
(5)
Jag håller med alla Mariannes kursdeltagare till fullo om att kursen/semesterminnet från Irland var en av dom bästa hitintills i mitt liv! Marianne är en fantastisk pedagog och ska ha så många stjärnor det bara går – men det var väl max 5? Då får det bli 5 st!
Ing-Marie
(5)
Jag kom verkligen igång med måleriet och tror att 'konstnärsblicken' stimulerats. Som du själv säger; mycket trevliga människor, jättebra upplägg av kursen (som jag säger), och vädrets makter på vår sida. Det kan inte bli bättre. Jag kommer definitivt att följa med på en målarresa nästa sommar också om det går bra. Högsta betyg – fem stjärnor!

Marianne Chayet

dd3

Marianne erbjuder ett stort urval av akvarellkurser! Här kan du få information om samtliga kurser. Nya kurser startas då minst fem personer som vill gå samtidigt finns. Du kan när som helst fylla i och skicka en intresseanmälan till den...


Läs mer och visa alla kurser med Marianne Chayet

Kontaktuppgifter till Marianne Chayet

Marianne Chayet

Surbrunnsgatan 8A
11421 Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 14 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 117 recensioner.
Läs recensioner
Tillåtande pedagogik på Marianne...
Marianne Chayet

Catharina Lindahl blev medlockad på en akvarellkurs hos Marianne Chayet och blev fast. Hon tycker att Mariannes är en fantastisk pedagog.

Läs mer

Liknande kurser