Akvarellkurs - Irland

Marianne Chayet, i Clifden
Längd
1 vecka
Pris
5 900 SEK
Nästa kurstillfälle
Kursveckor på Irland planeras till 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
1 vecka
Pris
5 900 SEK
Nästa kurstillfälle
Kursveckor på Irland planeras till 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Akvarellkurs på natursköna Irland sommaren 2024.

Låt er inspireras av de vackra bilderna från Connemara på västra Irland så hoppas jag vi ses där 2024!

Kursdeltagare Irland

Följ med till underbara, fantastiska Irland och gå en sommarkurs i akvarell!

Marianne Chayet har kontakt med ett ljuvligt Bed & Breakfast nära Clifden i Connemara på Irlands västkust. Vi som en gång varit på Irlands västkust ängtar alla tillbaka! Irländarna är ett härligt och hjälpsamt folk som tar hand om oss på allra bästa sätt och naturen i detta område är storslagen! Motiv finns överallt! Googla gärna på Connemara, Clifden, Roundstone, Irish West Coast, photos, så får ni en liten försmak!

2024 blir det en akvarellvecka i Connemara. Då sprakar det av växtlighet i alla gröna nyanser och alla blommor exploderar i underbara färger! Jag har målat i Connemara i över 20 år nu och längtar alltid tillbaka till den fantastiska naturen, de vänliga människorna och all härlig musik på de lokala pubarna! 

Landskap Irland

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Kursveckor på Irland planeras till 2024

  • Kurs
  • Clifden

Marianne Chayet

Marianne Chayet arbetar både som kursledare och fristående

Marianne Chayet

konstnär och har deltagit i ett flertal utställningar,

många av dem jurybedömda, där hon vunnit priser och fått stipendier.

Hennes verk finns representerade både i Sverige och ett stort antal andra länder.

Kostnad

Kurskostnaden är inte bestämd ännu men bör landa på ca 6000:-. Flyg och boende betalar man separat. B&B ligger på ca 50-60 Euro per natt. Väldigt bra boende med rejäla frukostar inräknade i priset. Man kan flyga billigt till Dublin om man bokar i tid.

Från Dublin tar man sedan direktbuss till Galway på västra sidan och därifrån åker man ca 1,5 timme med lokalbussen. Man kan ju hyra bil på flygplatsen också - det är väldigt smidigt! Man tar sig till Clifden på ca 5-6 timmar om man kör lugnt och stannar och fikar/äter på vägen. Man kan ju hyra en bil tillsammans och vara fri att måla på lite olika platser. Jag anpassar kursen efter om vi hyr bilar eller inte.

Irlands kurslandskap

Kan motiven bli så mycket bättre?

Målgrupp

Alla ni som drömt om att få åka till ett naturskönt område på sommaren och få njuta av att kunna måla i en hel vecka och samtidigt ha tillgång till både mysiga pubar med live music varje kväll, restauranger med väldigt god mat och massor av andra aktiviteter.

 

Irlands kurslandskap

 

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Akvarellkurs - Irland och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 20 recensioner
Skriv en recension
5/5
Ylva
07 okt 2022

Marianne! - Jag fattar inte att det finns en sån som du! Du är så kunnig och proffsig som akvarellmålare. Jag säger till alla att på en skala 1-5 så ger jag DIG och kursveckan ...

Visa hela
5/5
Lisbeth Spångberg
07 okt 2022

Hej Marianne! Det kan inte vara lätt att samla ihop 12 egensinniga kvinnor och få dem att engagera sig i ett tema som någon annan (du) har planerat. Men det klarade du av galant...

Visa hela
5/5
Maria Biltz
07 okt 2022

Jag håller med alla Mariannes kursdeltagare till fullo om att kursen/semesterminnet från Irland var en av dom bästa hitintills i mitt liv! Marianne är en fantastisk pedagog och ...

Visa hela
Marianne Chayet
Surbrunnsgatan 8A
11421 Stockholm

Marianne Chayet – akvarellpedagog och konstnär Alla kan måla trots att de flesta inte tror det! Jag arbetar efter ett unikt koncept där alla kan delta, oberoende av tidigare erfarenheter, d.v.s. även du som ”inte kunde” måla i skolan! Mina...

Läs mer och visa alla kurser med Marianne Chayet

Highlights