Akvarellkurs - Gotland och Fårö

Marianne Chayet, i Gotland
Längd
1 vecka
Pris
6 200 SEK
Nästa kurstillfälle
3 augusti, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
1 vecka
Pris
6 200 SEK
Nästa kurstillfälle
3 augusti, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Från 6 200 SEK / person

Kursbeskrivning

Måla akvarell på Gotland och Fårö 2024

Sommaren 2024 kommer jag att hålla en (ev.två) akvarellkurser på Bergmans karga, underbara ö - FÅRÖ och två veckor i Gnisvärd/Tofta (separat sida).

Kursen/kurserna är förlagda till norra Gotland och det välskötta och mysiga vandrarhemmet i Bunge. Googla gärna på bungevandrarhem.com så får ni se vilket underbart ställe jag hittat!

De kursdeltagare som varit med på akvarellkurserna på Fårö de senaste somrarna har varit mer än nöjda med att måla på alla fantastiska platser som Fårö och norra Gotland har att erbjuda. Det är ett fräscht och bra boende och alla får enkelrum om ni önskar. Det går naturligtvis bra att vara med på kursen om ni har eget boende också!

Kursupplägg   -  både för Gotland och Fårö

Målarkursen håller på i fem hela dagar mellan kl. 9 och 17. Under kursdagarna ger jag inledande tips där jag själv målar upp dagens motiv så att alla kan se olika sätt att ta sig an motivet. Därefter fungerar som coach och inspiratör under hela arbetspasset. Det är bara att ropa eller vänta tills jag kommer ilandes och tittar till alla som sitter utspridda lite varstans, försjunkna i sitt skapande. Tips och tricks delas ut under arbetspasset till dem som så önskar.

På morgonen startar vi alltid med en genomgång av gårdagens arbete där vi tittar på vad som åstadkommits och vi kommenterar verken tillsammans. Jag ger tips på hur man kan hitta det där lilla extra i bilderna genom att rama in dem på olika sätt i passepartout. 

Sista kvällen har vi en liten utställning för deltagarna och ev vänner och bekanta. Detta brukar vara en riktig höjdpunkt på veckan!

Kursveckor augusti 2024:   

3 - 9 augusti

Det går bra att göra en intresseanmälan redan nu (ej bindande).

Välkomna till Fårö nästa sommar - 2024!
Marianne Chayet, kursledare

Fårö

Fem hela kursdagar

Kursavgift: 6.200:-. Läs mer på min hemsida.

INFORMATION om kursveckan i Gnisvärd/Tofta sommaren 2024 finns som separat kurs.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

3 augusti, 2024

  • Kurs
  • Gotland

Marianne Chayet

Marianne Chayet arbetar både som kursledare och friståendeMarianne Chayet

konstnär och har deltagit i ett flertal utställningar,

många av dem jurybedömda, där hon vunnit priser och fått stipendier.

Hennes verk finns representerade både i Sverige och ett stort antal andra länder.

När?

Det blir en kursvecka på Fårö och norra Gotland i augusti

Fem hela målardagar med kursledare

Boende kan ni boka på Bunge vandrarhem där kursveckan kommer att vara förlagd. Googla på Bunge Vandrarhem så får ni detaljerna kring boendet.

Välkomna till våra egna exotiska paradis-öar - GOTLAND och FÅRÖ!

Boende

FÅRÖ

Fårö är en fantastiskt plats för oss akvarellmålare med sin ovanliga natur, ståtliga raukområden och många fina fiskelägen och hamnar. Boende på Bunge vandrarhem i Fårösund rekommenderas - kontakta mig för mer information.

Välkomna på akvarellkurs på Fårö och norra Gotland den 3 - 9 augusti!

Målgrupp

Alla som tycker om att måla och vill kombinera en sommarkurs i akvarell med en härlig vistelse på norra Gotland och natursköna Fårö 2024.

Inga förkunskaper krävs. 

Marianne handleder kursdeltagare

Kostnader

Akvarellkursen på Gotland och Fårö kostar 6.200:- 
(Resa, kost och logi betalar man separat - väldigt förmånliga priser)

2023 års priser i enkelrum på vandrarhemmet i Bunge var: 500:-/natt i enkelrum inkl. frukost och 770:-/dygn för dubbelrummen (för 2 personer) inkl. en fantastisk frukostbuffé. Jag reserverar mig för prisökningar 2024.

Bokar man innan  den 31 januari 2024 får man 25% rabatt på boendet.

OBS! Man bokar själv sitt boende.  Kontakta mig för mer information innan ni bokar ert boende så jag vet att ni ska vara med på kursen och att det finns plats.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Akvarellkurs - Gotland och Fårö och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 18 recensioner
Skriv en recension
5/5
Eric M. Runesson
07 okt 2022

Tack för en lärorik vecka, du är en suverän pedagog! Har sedan hemkomst praktiserat och målat det du lärde ut. Veckan gav många Aha-upplevelser och utveckling framåt. Guna Nordé...

Visa hela
5/5
Christine Andersén
07 okt 2022

Tack Marianne för en jättefin vecka. Aldrig tidigare har jag lärt mej så mycket på så kort tid och samtidigt haft så trevligt.

5/5
Kursdeltagare
07 okt 2022

Jag har deltagit i Mariannes kurser både under veckoslut och hela veckor. Marianne är helt suverän på att visa tips och metoder i stort och smått. Hon är en lysande pedagog, som...

Visa hela
Marianne Chayet
Surbrunnsgatan 8A
11421 Stockholm

Marianne Chayet – akvarellpedagog och konstnär Alla kan måla trots att de flesta inte tror det! Jag arbetar efter ett unikt koncept där alla kan delta, oberoende av tidigare erfarenheter, d.v.s. även du som ”inte kunde” måla i skolan! Mina...

Läs mer och visa alla kurser med Marianne Chayet

Highlights