Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Akvarellkurs - Gotland och Fårö

Marianne Chayet
Kursinformation
Distans, Gotland
1 vecka
4 900 - 5 500 SEK
Kommande starter
Gotland
2020-08-10  
5 500 SEK
2020-08-18  
5 500 SEK

Kursbeskrivning

Måla akvarell på Gotland och Fårö 2020

 

OBS! Sommaren 2020 blir det två kurser på Gotland/Fårö! Läs nedan...

Sommaren 2020 två kursveckor på Bergmans karga, underbara ö - FÅRÖ.

Vi kommer dock att bo på norra Gotland på det välskötta och mysiga vandrarhemmet i Bunge. Googla gärna!

De kursdeltagare som varit med på akvarellkurserna på Fårö de tre senaste somrarna har varit mer än nöjda med att måla på alla fantastiska platser som Fårö har att erbjuda. Fräscht, billigt och bra boende är ordnat men det går naturligtvis bra att vara med på kursen om ni har eget boende också!

Kursupplägg   -  både för Gotland och Fårö

Målarkursen håller på i fem hela dagar mellan kl. 9 och 17. Under kursdagarna ger jag inledande tips och fungerar sedan som coach och inspiratör under hela arbetspasset. Det är bara att ropa eller vänta tills jag kommer ilandes och tittar till alla som sitter utspridda lite varstans, försjunkna i sitt skapande.

På morgonen startar vi alltid med en genomgång av gårdagens arbete där vi tittar på vad som åstadkommits och vi kommenterar verken tillsammans. Jag ger tips på hur man kan hitta det där lilla extra i bilderna genom att rama in dem på olika sätt i passepartout. 

Sista kvällen har vi en liten utställning för deltagarna och ev vänner och bekanta. Detta brukar vara en riktig höjdpunkt på veckan!

Välkomna till Fårö nästa sommar - 2020!
Marianne Chayet, kursledare  

Helgumannens fiskeläge - ett omtyckt motiv

OM det skulle bli ytterligare en akvarellvecka förlagd till Ljugarn på östra Gotland 2020 så kommer den att se ut så här! Jag reserverar mig dock i nuläget.

Under akvarellkursen på Gotland målar vi flera dagar i ljuvliga Ljugarn med omnejd samt tar några små turer och låter oss inspireras av andra mysiga ställen i närheten där det är vidunderligt vackert! Bland annat målar vi en dag i det orörda, savannliknande landskapet på Närsholmen och en dag spenderar vi i Sysne fiskeläge och Herrvik, två helt magiska platser att plocka fram penslarna på.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Alla som tycker om att måla och vill kombinera en sommarkurs i akvarell med en härlig vistelse på norra Gotland och natursköna Fårö 2020.

Inga förkunskaper krävs. 

 

Två av våra akvarellplatser: Fårö fyr och Bondans gård.

När?

Två kursveckor med måleri på Fårö och norra Gotland kommer att hållas 2020

den 10 -16 augusti 

den 18 - 24 augusti

Fem hela målardagar 

Boende är ordnat för dem som vill.

Välkomna till våra egna exotiska paradis-öar - GOTLAND och FÅRÖ!

Raukarna vid Langhammars

Boende

FÅRÖ

Fårö är en fantastiskt plats för oss akvarellmålare med sin ovanliga natur, ståtliga raukområden och många fina fiskelägen och hamnar. 

Välkomna på någon av de två akvarellkurserna på Fårö och norra Gotland nästa sommar!

Akvarellkursen i LJUGARN kan ev återupptas 2021

På Ljugarn kommer vi då att bo på Vandrarhemmet Koburg som ligger alldeles intill Konsum mitt i centrala Ljugarn med närhet till både havet (morgondopp kanske?), vacker natur och många restauranger. 

För som vill ha annat boende finns ett även ett  STF-vandrarhem, Lövängens pensionat och Frejs Magasin samt en camping med några stugor. 

Kostnader

Akvarellkurserna på Gotland och Fårö kostar 5500:- 
(Resa, kost och logi betalar man separat - väldigt förmånliga priser)

2019 års priser i enkelrum på vandrarhemmet i Bunge var: 440:-/natt i enkelrum inkl. frukost och 770:-/dygn för dubbelrummen (för 2 personer) inkl. frukost. Jag reserverar mig för ev prisökningar 2020.

OBS! Boendet är bokat på vandrarhemmet i Bunge under kursveckorna. Kontakta mig för mer information.

Helgumannens fiskeläge - mitt favoritmotiv på Fårö

Blir det en gotlandsvecka kommer den att se ut så här!

Under akvarellkursen på Gotland målar vi flera dagar i ljuvliga Ljugarn med omnejd samt tar några små turer och låter oss inspireras av andra mysiga ställen i närheten där det är vidunderligt vackert! Bland annat målar vi en dag i det orörda, savannliknande landskapet på Närsholmen och en dag spenderar vi i Sysne fiskeläge och Herrvik, två helt magiska platser att plocka fram penslarna på.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Akvarellkurs - Gotland och Fårö .

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 8 recensioner.

Mona Hansson
(5)
Gotlandskursen v 33 - enastående! Undervisningen, målandet, gruppen, sammanhållningen, boendet, maten, det blir idel glittrande stjärnor. Mariannes omvittnade pedagogiska ådra var på topp. Hon fick oss att överträffa oss själva varje dag i en härligt tillåtande atmosfär. Hon visade oss djup respekt och kunde verkligen konsten att frikostigt dela...
Visa hela
Inger-Marie Berg, Bodø, Norge
(5)
Jeg har deltatt på Marianne Chayet sitt akvarellkurs på Gotland 3. til 10.juni 2012. Hun er en veldig flott pedagog og er en flott kunstner. Jeg har gått mange kurs i Norge , blant annet hos Aud Rye og Torgeir Schjølberg.Dette var første gang jeg malte utendørs. En fin opplevelse i flott "atelier." Marianne har masse kunnskap om teori så innho...
Visa hela
Kerstin Karlsson
(5)
Marianne är en jätteduktig pedagog och inspiratör! Jag lärde mig massor på en vecka - och vi var ute hela veckan. Morgonens utvärderingar var också nyttiga och roliga, alla såg vi veckans förändring!!

Marianne Chayet

dd3

Marianne erbjuder ett stort urval av akvarellkurser! Här kan du få information om samtliga kurser. Nya kurser startas då minst fem personer som vill gå samtidigt finns. Du kan när som helst fylla i och skicka en intresseanmälan till den...


Läs mer och visa alla kurser med Marianne Chayet

Kontaktuppgifter till Marianne Chayet

Marianne Chayet

Surbrunnsgatan 8A
11421 Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
(4,9)
Baseras på 8 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 117 recensioner.
Läs recensioner
Tillåtande pedagogik på Marianne...
Marianne Chayet

Catharina Lindahl blev medlockad på en akvarellkurs hos Marianne Chayet och blev fast. Hon tycker att Mariannes är en fantastisk pedagog.

Läs mer

Liknande kurser