Akvarellkurs - Gotland och Fårö

Marianne Chayet
Kursinformation
Gotland
1 vecka
12 augusti 2023
6 200 SEK Momsfri

Kursbeskrivning

Måla akvarell på Gotland och Fårö 2023

 Sommaren 2023 kommer jag att hålla två akvarellkurser på Bergmans karga, underbara ö - FÅRÖ och två veckor i Gnisvärd/Tofta (separat sida).

Kurserna är förlagda till norra Gotland och det välskötta och mysiga vandrarhemmet i Bunge. Googla gärna på bungevandrarhem.com så får ni se vilket underbart ställe jag hittat!

De kursdeltagare som varit med på akvarellkurserna på Fårö de senaste somrarna har varit mer än nöjda med att måla på alla fantastiska platser som Fårö och norra Gotland har att erbjuda. Det är ett fräscht och bra boende och alla får enkelrum om ni önskar. Det går naturligtvis bra att vara med på kursen om ni har eget boende också!

Kursupplägg   -  både för Gotland och Fårö

Målarkursen håller på i fem hela dagar mellan kl. 9 och 17. Under kursdagarna ger jag inledande tips där jag själv målar upp dagens motiv så att alla kan se olika sätt att ta sig an motivet. Därefter fungerar som coach och inspiratör under hela arbetspasset. Det är bara att ropa eller vänta tills jag kommer ilandes och tittar till alla som sitter utspridda lite varstans, försjunkna i sitt skapande. Tips och tricks delas ut under arbetspasset till dem som så önskar.

På morgonen startar vi alltid med en genomgång av gårdagens arbete där vi tittar på vad som åstadkommits och vi kommenterar verken tillsammans. Jag ger tips på hur man kan hitta det där lilla extra i bilderna genom att rama in dem på olika sätt i passepartout. 

Sista kvällen har vi en liten utställning för deltagarna och ev vänner och bekanta. Detta brukar vara en riktig höjdpunkt på veckan!

Kursveckor augusti 2023:   

12 - 18 augusti

Det går bra att göra en intresseanmälan redan nu (ej bindande).

Välkomna till Fårö i sommar - 2023!
Marianne Chayet, kursledare

Fårö

Fem hela kursdagar

Kursavgift: 6.200:-. Läs mer på min hemsida.

INFORMATION om kursveckan i Gnisvärd/Tofta sommaren 2023 finns som separat kurs.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Alla som tycker om att måla och vill kombinera en sommarkurs i akvarell med en härlig vistelse på norra Gotland och natursköna Fårö 2023.

Inga förkunskaper krävs. 

Marianne handleder kursdeltagare

Marianne Chayet

Marianne Chayet arbetar både som kursledare och friståendeMarianne Chayet

konstnär och har deltagit i ett flertal utställningar,

många av dem jurybedömda, där hon vunnit priser och fått stipendier.

Hennes verk finns representerade både i Sverige och ett stort antal andra länder.

När?

Det blir en kursvecka på Fårö och norra Gotland i augusti

Fem hela målardagar med kursledare

Boende kan ni boka på Bunge vandrarhem där kursveckan kommer att vara förlagd. De reserverar rum åt mina kursdeltagare t.o.m. den 30 april sedan släpper de rummen.

Välkomna till våra egna exotiska paradis-öar - GOTLAND och FÅRÖ!

Boende

FÅRÖ

Fårö är en fantastiskt plats för oss akvarellmålare med sin ovanliga natur, ståtliga raukområden och många fina fiskelägen och hamnar. Boende på Bunge vandrarhem i Fårösund rekommenderas - kontakta mig för mer information.

Välkomna på akvarellkurs på Fårö och norra Gotland den 12-18 augusti!

Kostnader

Akvarellkursen på Gotland och Fårö kostar 6.200:- 
(Resa, kost och logi betalar man separat - väldigt förmånliga priser)

2022 års priser i enkelrum på vandrarhemmet i Bunge var: 500:-/natt i enkelrum inkl. frukost och 770:-/dygn för dubbelrummen (för 2 personer) inkl. en fantastisk frukostbuffé. Jag reserverar mig för prisökningar 2023.

OBS! Boendet kommer att reserveras t.o.m. den 30 april på vandrarhemmet i Bunge under kursveckorna, men ni bokar själva in er. Kontakta mig för mer information innan ni bokar ert boende.

Intresseanmälan

Intresserad av Akvarellkurs - Gotland och Fårö och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 18 recensioner.

Eric M. Runesson

Tack för en lärorik vecka, du är en suverän pedagog! Har sedan hemkomst praktiserat och målat det du lärde ut. Veckan gav många Aha-upplevelser och utveckling framåt. Guna Nordén …………………………………………………………………………………………………………………………………………… Marianne, tack för en kurs som gav mycket och som innebar närmast ett genombrott för mitt seende – med ögon känsli...

Visa hela
Christine Andersén

Tack Marianne för en jättefin vecka. Aldrig tidigare har jag lärt mej så mycket på så kort tid och samtidigt haft så trevligt.

Kursdeltagare

Jag har deltagit i Mariannes kurser både under veckoslut och hela veckor. Marianne är helt suverän på att visa tips och metoder i stort och smått. Hon är en lysande pedagog, som får alla att växa och utvecklas, oavsett nivå och ambition. Mina varmaste rekommendationer till Mariannes kurser.

Marianne Chayet

Marianne Chayet – akvarellpedagog och konstnär Alla kan måla trots att de flesta inte tror det! Jag arbetar efter ett unikt koncept där alla kan delta, oberoende av tidigare erfarenheter, d.v.s. även du som ”inte kunde” måla i skolan! Mina...


Läs mer och visa alla kurser med Marianne Chayet

Kontaktuppgifter till Marianne Chayet

Marianne Chayet

Surbrunnsgatan 8A
11421 Stockholm


Recensioner
Kursrecensioner
(4,9)
Baseras på 18 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 149 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Akvarellkurs - Gotland och Fårö , fyll i följande uppgifter:

Tillåtande pedagogik på Marianne...
Marianne Chayet

Catharina Lindahl blev medlockad på en akvarellkurs hos Marianne Chayet och blev fast. Hon tycker att Mariannes är en fantastisk pedagog.

Läs mer