Lär dig måla årstider i akvarell (Helgkurs)

Längd
2 tillfällen
Pris
1 525 SEK
Längd
2 tillfällen
Pris
1 525 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Lär dig hur du med varierade tekniker kan arbeta med ljus och djup för att fånga atmosfärer och stämningar i de olika årstiderna med akvarell.

Kursinnehåll

Under två dagar målar vi alltifrån dova höstdagar, vita vintermotiv och ljusa vår - och sommarscener. Tillsammans går vi igenom material och hur man kan tänka vid skiss och komposition. Du arbetar självständigt efter demonstrationer och handledning av kursledaren. 

Mål

Efter kursens slut har du fördjupat dina kunskaper och funnit mod att utforska akvarellen på egen hand. 

Material

Allt material ingår

Kursledare

KatarinaThomassenärHammarökonstnären som sprider glädje genom sin konst och sin pedagogik. Hon är en mycket uppskattad kursledare!
Katarina är autodidakt men har gått konstkurser på distans. Med henne som kursledare erbjuds du envarm atmosfär med plats för gemenskap där ni får möjlighet att lära av varandra.

Folkuniversitetet i Karlstad
Drottninggatan 26
65110 Karlstad

Allt började med en kurs.

Folkuniversitetet är ett oberoende studieförbund som erbjuder folkbildning och vuxenutbildning i hela Sverige. Vi står för pedagogisk förnyelse, ett nära samarbete med universiteten och är fristående från politiska, religiösa och fackliga intressen. Hos oss väljer du bland tusentals kurser, längre...

Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet i Karlstad

Highlights