Visa kurser.se som: Mobil

Miniplask 12 - 30 månader

Medborgarskolan Mitt
Kursinformation
Örnsköldsvik
9 timmar
2021-04-11 09:10
1 170 SEK

Kursbeskrivning

Denna kurs riktar sig till barn som har börjat upptäcka sin omgivning och gärna vill bestämma själv vad de vill göra Anmäl EJ i barnets namn utan anmälan Ska vara i en vuxens namn.

Miniplaskare (12-30 månader)

 När barnet börjat föredra gruppaktiviteter framför eget upptäckande är barnet redo för gruppen minisparkare. Miniplask riktar sig till barn i åldern 12-30 månader. Inga förkunskaper krävs. Kursen kan även ses som en fortsättning på babysimmet. Här leker vi och har skoj, samtidigt som vi tränar på att greppa olika saker, balans och andra övningar som hjälper barnet att utvecklas i vattnet. Syftet är självräddning och vi kommer öva på de olika momenten i självräddningscykeln.

Förkunskaper
Inga förkunskaper men är barnet under 12 månader och har ej gått babysim nybörjare är det den kursen ni skall gå.

Upplägg
Rehab bassängen har 32-34 gradigt vatten vilket är det som rekommenderas till små barn att bada i.

Denna kurs är på nio träffar, varje träff är på 25 min.
Vid få anmälningar kan kursen eventuellt ändra tid eller gå parallellt med en snarlik kurs (babysim avancerat eller minispark). Sånger & lekar kommer då vara samma men övningarna olika beroende på vilken kurs du går.
 
Kursledare
Jessica Gard Timmerfors Jessica tog över Medborgarskolans baby och simkurser sommaren 2015 sedan hon flyttade till Örnsköldsvik från Stockholm för doktorandstudier inom kemi. Hennes vattenintresse började tidigt och hon har simtränat i cirka 10 år. Hon kan fortfarande nästan alla fyra simsätten även om fjärilstekniken saknar muskulaturen för att simmas korrekt. Efter några års uppehåll från bassängen blev saknaden för stor och hon började hon arbeta som simlärare och babysimsinstruktör. I dag har Jessica mer än 7 år erfarenhet av baby- och småbarnsim och strävar efter att varje barn självständigt skall lära känna vattnet genom övningar, sång och lek. Jessica är en van kursledare och i Stockholm har hon hållit både simkurser, kemiinspiration och matematikkurser. Hon har även hållit i nybörjarkurser i simning för vuxna. Skulle det vara av intresse så kontakta medborgarskolan så kanske kurser kan skapas.Gå gärna in på facebook sidan "Medborgarskolans simkurser" där vi lägger ut information som kan vara bra att veta.

Anmäl EJ i barnets namn utan anmälan MÅSTE vara i en vuxens namn. Ange barnets för- och efternamn under Notering (rättstavat för diplom). Bokning gäller bara i Rehab-bassängen den tid ni bokat in er i, vill ni vara i "Upplevelsedelen" måste ni betala för det i receptionen. Passerkorten tar ni i reception på Paradisbadet strax innan badet, de ligger i ett kuvert markerat med er simtid, behåll passerkortet för alla 9 gånger. Två kort per familj (1-2 vuxna per barn i bassängen). Varje syskon som vill delta i vattnet måste vara anmält på kursen (syskon över 12 kan ses som medhjälpande vuxen)

Det går att vara två barn per vuxen men då måste ni ha med er egna armpuffar samt ha godkänt av ledaren innan (ledaren hjälper till under visa lekar).

Blöjbarn skall ha babybadbyxa på sig.

Viktigt att duscha barn och vuxna innan bad (även håret).

Åldersspannet är bara en rekommendation. Undrar ni vart ni hör hemma finns ledaren på FB
Glöm ej hänglås.

Fakturan kommer med posten.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Miniplask 12 - 30 månader.

Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan, kurser, Gävle, Sundsvall, Östersund, Falun

Medborgarskolan Region Mitt

Medborgarskolan bedriver kursverksamhet över hela landet och engagerar varje år omkring en miljon deltagare i olika kurser och kulturaktiviteter. Medborgarskolan Region Mitt erbjuder kurser inom alla tänkbara områden, med lokalkontor i Gävle, Sundsvall, Östersund, Örnsköldsvik, Sollefteå, Falun och Ludvika. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mitt

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan Mitt

Drottninggatan 23
803 11 Gävle

Recensioner
Bli den första att recensera Miniplask 12 - 30 månader!

Liknande kurser