Visa kurser.se som: Mobil

Simskola för barn fr. 4 år

Trampoolin - Babysim & Simskolor
Kursinformation
Malmö, Stockholm
2 månader
Kommande starter
Malmö
V.35 & 43  
Stockholm
V.34 ,35 & 42, 43  

Kursbeskrivning

simskola


Simskola för barn

Letar ni efter en bra simskola för era barn? Då har ni kommit rätt. Varmt välkomna till oss för en lärorik och glädjefylld stund i vattnet! Ambitionen hos oss är att alla, liten som stor, ska ha möjligheten att i en trygg miljö lära sig simma!

Vad är simskola? 

Trampoolin har flera olika simskolor, både för barn och vuxna. I grupp eller privat. Vi vill att alla, liten som stor, ska ha möjlighet att lära sig simma i en trygg miljö. Flera av våra bassänger håller en behaglig temperatur på ca 32 C. Något som brukar vara uppskattat av både barn och föräldrar.

För de barn som är över fyra år och går i simskola lär vi främst ut crawl, men även bröstsim och ryggsim. Vi hoppar, dyker, tränar livräddning, simmar och tar märken. Vår simskolan för barn är indelad i fyra olika kurser. Gruppsammansättningen bygger på kunskapsnivå – inte ålder. Undervisningen bygger på våra egna erfarenheter samt SLS rekommendationer och lektionerna kännetecknas av allsidighet och variation, med stora inslag av lek.

För vem är simskolan?

Simskola kan man börja gå på från fyra års ålder förutsatt att man är van att vara i vattnet och är bekväm med att ha huvudet under vattenytan. Är man nybörjare så bör man vara fem år för att gå i simskola och som ovan fyraåring rekommenderar vi först en kurs i ”simlekis” som förberedelse inför simskolan. Vi har grupper både med och utan föräldrar i vattnet och det väljer ni utifrån vad ni tror att just ert barn trivs bäst med. Vissa barn koncentrerar sig bättre utan föräldrar i vattnet medan lektioner ibland kan bli mer effektiva när en förälder är med och kan ge barnet uppmärksamhet hela tiden.

Mål för att kunna lära sig simma måste man trivas och vara trygg i vattnet. Vi börjar därför med att träna på att hitta balansen i vattnet och på att lita till vattnets bärighet. Först därefter är det dags att lära sig grunderna i bröst- och ryggsim. Våra instruktörer är alltid med i vattnet och hjälper varje elev utifrån just deras förkunskaper och behov. Självräddningsövningar ingår i varje kurs.

Välkomna!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Barn från 4 år.

Kostnader

1250-1950 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Simskola för barn fr. 4 år.

Trampoolin - Babysim & Simskolor

Aquababy & Trampoolin, babysim, simskola

Trampoolin - babysim och simskola

Målsättning för Trampoolin är att alla, liten som stor, ska ha möjligheten att i en trygg miljö lära sig simma. Sedan år 2000 har tusentals barn gått på babysim och simskola hos oss.  Sedan starten 2000 har Trampoolin vuxit och bedriver i...


Läs mer och visa alla kurser med Trampoolin - Babysim & Simskolor

Kontaktuppgifter till Trampoolin - Babysim & Simskolor

Trampoolin - Babysim & Simskolor

Recensioner
Bli den första att recensera Simskola för barn fr. 4 år!

Liknande kurser