Visa kurser.se som: Mobil

Japanska nybörjare

Medborgarskolan Mälardalen
Kursinformation
Västerås
16 timmar
2019-09-24 18:45
1 550 SEK

Kursbeskrivning

Japan är ett land som vi gärna förknippar med sushi, manga och origami. Med sin långa historia och fantastiska natur lockar Japan turister från hela världen. I denna nybörjarkurs i japanska får du chansen att skaffa baskunskaper i uttal, grammatik och ordförråd. Prata, läs och lyssna och låt dig fängslas av språket från soluppgångens land.

Innehåll
Under kursen tränar ni på :
· Uttal
· Grammatik
· Ordförråd
Under ledning av kursledaren får ni arbeta med övningar av olika slag och träna på att använda er av vardagsspråket.

Upplägg
Kursen går en gång i veckan, samma dag och tid i tio veckor. Varje kurstillfälle omfattar 2x45 minuter. Eventuella lov eller uppehåll bestäms i samråd mellan deltagare och ledare.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs för att delta i kursen.

Kursmaterial
Kursmaterial ingår inte i avgiften. Under kursen arbetar ni med ett kompendium framtaget av ledaren. Detta kostar 60 kronor och säljs på plats mot kontant betalning.

Kursledare
Nozomi Miyamoto-Nordqvist är ledare i japanska på Medborgarskolan. Förutom nybörjarkursen leder hon även fortsättningskurser och flera av Nozomis deltagare fortsätter termin efter termin. Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Kallelse/faktura
Alla kursstarter är preliminära. Kallelse/faktura till kursen med definitivt startdatum skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Japanska nybörjare.

Medborgarskolan Mälardalen

Medborgarskolan, kurser

Medborgarskolan i Mälardalen

Här hittar du alla kurser hos Medborgarskolan i Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Nyköping och andra städer i Mälardalen. Medborgarskolan är verksam med kurser och kulturaktiviteter i hela Sverige. Verksamheten är öppen för alla och här erbjuds kurser inom alla tänkbara områden. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mälardalen
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Japanska nybörjare!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner