Visa kurser.se som: Mobil

Japanska för ungdomar

Medborgarskolan Mälardalen
Kursinformation
Uppsala
16 timmar
2019-09-13 16:30
1 450 SEK

Kursbeskrivning

Japan är ett land som vi gärna förknippar med sushi, manga och origami. Med sin långa historia och fantastiska natur lockar Japan turister från hela världen. Lär dig japanska för att kunna förstå t.ex manga och animé på originalspråket. Eller kanske har du en vän i Japan som du vill ha kontakt med?

Innehåll
En kurs för dig som är helt nybörjare där vi varvar praktik och grammatik med stöd och hjälp av kurslitteraturen. I våra grundkurser lär du dig hur språket är uppbyggt, hur det låter och hur det skrivs. Tonvikten ligger på det talade språket.

Upplägg
Kursen går en gång i veckan i åtta veckor, samma dag och tid. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle. Kursen omfattar 2x45 minuter per kurstillfälle.

Förkunskaper
Denna språkkurs är en nybörjarkurs så du behöver inte ha några förkunskaper.

Kursledare
Miyoko Inoue har japanska som modersmål. Hon är en av få utbildade specialisterna i japanskat uttal i Sverige och har undervisat japanska och japanskt uttal på Högskolan Dalarna. Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Kursmaterial
Kursledaren arbetar med eget material så ingen kurslitteratur behöver inhandlas inför kursen.

Kallelse/faktura
Alla kursstarter är preliminära. Kallelse/faktura till kursen med definitivt startdatum skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Bra att veta
I våra lokaler finns en kaffeautomat. Vill du köpa kaffe, te eller en kopp varm choklad, ta med en 10-krona.

I undantagsfall kan kursen komma att bli en halvdistanskurs. Detta innebär att några av er deltar i kursen via videolänk från vår studielokal. Vi kontaktar dig om detta skulle bli aktuellt. Vi hjälper givetvis till med det praktiska kring uppkoppling med mera.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Japanska för ungdomar.

Medborgarskolan Mälardalen

Medborgarskolan, kurser

Medborgarskolan i Mälardalen

Här hittar du alla kurser hos Medborgarskolan i Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Nyköping och andra städer i Mälardalen. Medborgarskolan är verksam med kurser och kulturaktiviteter i hela Sverige. Verksamheten är öppen för alla och här erbjuds kurser inom alla tänkbara områden. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mälardalen
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Japanska för ungdomar!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner