Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Distans, Stockholm
1 timme
1 200 SEK
Kommande starter
Stockholm
Kontakta arrangören för mer information  
1 200 SEK
Distans
Löpande online/via telefon  
1 200 SEK
Coaching & healing

Kursbeskrivning

Läs en kurs i Coaching & healing på Live Life Alive - fysiskt eller på distans

”Vilken upplevelse! Jag har aldrig någonsin, trots all meditation och terapi etc, kommit så nära min djupa djupa oro och ångest och dessutom kunnat se den så tydligt länkad till min relation till mamma. .. Jag är så djupt tacksam över din vackra, mjuka, älskvärda guidning till något som jag tyckte mig ouppnåeligt. Och detta på telefon.” 

Välkommen att frigöra den du i sanning är genom att transformera, rensa, öppna, släppa, höja, klippa mm energier som hindrar ditt livsflöde. Du ligger under en filt hemma eller på plats och blir guidad in i avslappning och öppnande av kroppens system, lager för lager. Du guidas också genom olika andningstekniker och inspireras att uppmärksamma ditt system utifrån energimedicinen och tillsammans hjälper vi ditt system in i liv för ditt högsta bästa.

Multidimensionella behandlingar

En behandling kan kännas som flera behandlingar i en då vi jobbar multidimensionellt, både systemmässigt och teknikmässigt och kommer bakom symtomen på flera nivåer samtidigt. Som seende inkluderas allt du är, dvs det fysiska med organ, vävnader, bindväv, benmärg, skelett och allt som är materia i kroppen. 1% av atomen utgör materia, dvs protoner, neutroner och elektroner. Resten är mellanrum. Inom energimedicinen arbetar jag även med dessa sk tomrum som ofta är fulla av både minnen, programmeringar, gamla avtal, blockeringar, stagnerad energi, andra människors energierosv som påverkar din kontakt med den du i sanning är.

Denna behandling är mycket avslappnande, frigörande, lätt och du påminns om att din glädje, kärlek och livskraft finns där bakom. På vägen får du se det som sitter ivägen. Sorg, smärta, programmeringar, gamla avtal, avstängningar, beteenden och känslor som kompenserar för separation. Tvivel, förtvivlan, ångest eller bristande livsenergi, mening, eller längtan efter att bygga bättre relationer, bli mer effektiv på jobbet eller förverkliga dig på olika plan.

Allt som är du är välkommet in i denna behandling.

Komplettera med fysisk behandling

Vill du komplettera med fysisk behandling rekommenderar vi att du även bokar arrangörens kurs i Holistisk massage och healing.

Upplägg

Kursen sker via telefon eller online via Zoom. Föredrar du att få behandling på plats sker detta på Body & Beyond i Björkhagen. 

Kostnader

1200 kr för 60 min behandling.

Kursledare

Malin Rydesjö

Kursledare Malin

Hon faciliterar och guidar din resa in i ditt center (källan), ditt självledarskap och att leva ett multidimensionellt levande liv där hela du får utrymme. Hon aktiverar dina gåvor, letar upp ditt urspung, rensar ditt förflutna och befriar den som är du.

Malin lever i varandets oändlighet där fulländning och överflöd bor. Hon delar läkning och expansion via workshops, healing, föreläsningar, utbildningar, retreats, behandlingar och texter.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Coaching & healing.

Live Life Alive By Malin Rydesjö

Välkommen till Live Life Alive By Malin Rydesjö!

Till Live Life Alive kan du komma för att få tillgång till mer av dig. Finna det inuti som hindrar dig från att leva och leda autentiskt, holistiskt och inlyssnande. Att hitta, släppa fram och läka insidans gåvor och förlösa...


Läs mer och visa alla kurser med Live Life Alive By Malin Rydesjö

Kontaktuppgifter till Live Life Alive By Malin Rydesjö

Live Life Alive By Malin Rydesjö

Stockholm

Tel: +46 70 775 08 68

Recensioner
Bli den första att recensera Coaching & healing!
Intresseanmälan

För att få mer information om Coaching & healing, fyll i följande uppgifter: