NLP Holistisk Lifecoach Professionell

Svenska Hälsoteamet, i Malmö (+1 orter)
Längd
24 dagar
Pris
56 125 SEK inkl. moms
Nästa kurstillfälle
Hösten 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Längd
24 dagar
Pris
56 125 SEK inkl. moms
Nästa kurstillfälle
Hösten 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

NLP Holistic Lifecoach Professional

En 8-månaders yrkesutbildning till diplomerad professionell Holistisk Lifecoach (H.L.C) och certifierad NLP Practitioner via INLPTA (International NLP Trainers Association)

När och var?

2024 startar vi i Malmö och Karlstad en längre coachutbildning som inkluderar en NLP-Practitioner certifiering. Vi kallar utbildningen NLP Holistisk Lifecoach Professionell.

24 dagar utspritt på 8 moduler över 8 månader där du diplomeras som professionell Holistisk Lifecoach samt certifieras till NLP practitioner via INLPTA (International NLP Trainers Association), en av världens ledande NLP organisationer.

Kursinfo/ kursbeskrivning och annan praktisk information finner du längre ned.

.

.

Kraftfull utbildning!

Vill du lära dig NLP-Lifecoaching som effektivt frigör människors inneboende potential?

Vill du utveckla dina kommunikationsfärdigheter att nå fler personlighetstyper, grupper och en större mångfald av människor?

Vill du hjälpa människor att uppnå sina mål i livet med NLP och coachande färdigheter som verktyg?

-Då är denna utbildning för dig!

Utbildningen är designad för dig som vill jobba med effektfull NLP holistisk coaching samt använda kraftfulla verktyg och unika färdigheter som skapar positiv utveckling för människor.

Utbildningen är satt samman av det drygt 30-åriga och rikstäckande Svenska Hälsoteamet som är kända för sina holistiska perspektiv på människan.

.

.

Unik utbildning med NLP och coaching

Flera saker gör denna utbildning unik inom både coaching och NLP området.

Framför allt gäller det vad vi kallar det "holistiska perspektivet" som pekar på helhet och att allt på något sätt hänger samman. Det handlar då om helhetssynen vi på Svenska Hälsoteamet har som fokus i alla våra utbildningar.

Denna utbildning söker därför kombinera det bästa inom coaching och NLP tillsammans med olika upplevelsebaserade moment från delar av en av de senaste "vågorna" inom NLP, utforskandet och arbetet med vad som ibland kallas ett "fält" där allt sägs vara sammankopplat, sammanlänkat eller "höra samman".

Momenten av detta på denna utbildning innebär att du som deltagare får genomgå upplevelsebaserade processer som syftar till att i dig expandera och förankra en mer holistisk världsbild och utveckla din medvetna tillgång till detta "fält" än mer samt bidra till att ta till dig NLP och coaching kunskapen med hela dig, istället för med endast intellektet, som tekniker och intellektuella göranden.

Att arbeta med människor som professionell Holistisk NLP Coach innebär något mycket mer än tekniker och intellektuella göranden. Det handlar bland annat istället om att genom både ditt sätt att vara, ditt sätt att bemöta, lyssna, återkoppla, reflektera, relatera, känna och i övrigt agera bidra till andra människors transformation och personliga utveckling på djupet.

Utbildningen är således, som alla våra övriga utbildningar, en resa genom dig själv, med mycket personlig utveckling.

Om du är intresserad av personlig utveckling, människor, coaching och hjälpa både dig själv och andra att nå mål på ett mer effektivt sätt så är NLP och denna holistiska lifecoach utbildning för dig.

.

.

Kvalitetstestade modeller!

Sedan utbildningen är uppbyggt på bl.a. NLP och flera världsomspännande och väl beprövade tekniker, modeller, processer och strategier för lifecoaching, personligt ledarskap, coachande ledarskap och personlig utveckling garanteras högsta utbildningskvalitet.

Utbildningen ger dig nödvändig kompetens för att arbeta som professionell holistisk (NLP) Lifecoach och/eller komplettera ditt nuvarande yrke som t.ex ledare, utbildare och kroppsterapeut.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

Hösten 2024

  • Kurs
  • Karlstad
  • Sista ansökan: 30 dagar före kursstart eller i mån av plats

Hösten 2024

  • Kurs
  • Malmö
  • Sista ansökan: 30 dagar före kursstart eller i mån av plats

Målgrupp

Om du är intresserad av personlig utveckling, människor, coaching och hjälpa både dig själv och andra att nå mål på ett mer effektivt sätt så är NLP och denna holistiska lifecoach utbildning för dig.

Utbildningen ger dig nödvändig kompetens för att arbeta som professionell holistisk (NLP) Lifecoach och/eller komplettera ditt nuvarande yrke som t.ex ledare, utbildare och kroppsterapeut.

Kursintyg

Certifikat

Vi är anslutna till en av världens största NLP organisationer, INLPTA –International NLP Trainers Association, för att garantera hög kvalité, professionalism och etik. Det är också genom INLPTA som du får till NLP certifikat.

Efter godkända skriftliga tester samt videoinspelade coaching sessioner erhåller du dels diplom som professionell Holistisk Lifecoach samt certifikat som NLP practitioner.

Kostnader

Investering

44 900kr plus moms (56 125kr inklusive moms)

Anmälningsavift: 6 000kr 

Räntefri delbetalning på upp till 24 månader möjlig

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av NLP Holistisk Lifecoach Professionell och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Svenska Hälsoteamet
Verkstadsgatan 1
652 19 Karlstad

Yogalärarutbildning

Svenska Hälsoteamet Svenska Hälsoteamet grundades 1988 och arbetar med massage, yoga, coaching, hälsa med helhetstänkande, personligt ledarskap och personlig utveckling.  Svenska Hälsoteamet är skolan för den som vill arbeta professionellt som antingen Medicinsk MassageterapeutCertifierad MassörDiplomerad MassörFriskvårdsmassörYogalärareHolistisk Life Coach (HLC) eller som vill vidareutbilda sig inom...

Läs mer och visa alla kurser med Svenska Hälsoteamet

Highlights