Coacha team till världsklass - Teamcoach grund

Längd
5 dagar
Pris
18 750 SEK
Längd
5 dagar
Pris
18 750 SEK
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Lär dig att coacha ditt team för att nå era mål

Teamcoach Grundutbildning

Ta en utbildning i världsklass och lär dig färdigheter att leda och utveckla ett team, både som ledare eller som extern konsult. Behoven av skickliga teamcoacher har ökat inom både offentliga organisationer, såväl som företag i takt med att kraven har ökat inom arbetslivet.  Utbildningen har som plattform coachingfärdigheter från Strandskas välrenommerade ICF ackrediterade coachutbildning. Strandskas teamcoachingmodell används inom SKF ledarskapsprogram.

Syftet med utbildningen är att utveckla de färdigheter och personliga kvaliteter hos teamcoachen samt ha en gedigen verktygslåda som krävs för att skapa högpresterande team. Vad som krävs för att ett team ska bli högpresterande varierar från fall till fall. Ibland måste strukturen förbättras, med exempelvis ett tydliggörande av målen, arbetsuppgifterna samt affärs- och beslutsprocesserna. Hos andra team måste kommunikationen förbättras, så att den grundläggande tryggheten finns för att ett kreativt arbetsklimat ska kunna uppstå.

Moduler i 5 dagarsutbildningen:

  • Gruppdynamik & utvecklande kommunikation
  • Struktur & processledning
  • Lärande team & coachande utveckling

Utbildningen till Certifierad Professionell Teamcoach är i två steg: Grund (5 dagar), Avancerad (6 dagar) samt 5 delmoment Examination Certifiering 
Du väljer själv hur mycket du vill utbilda dig och i vilken takt!

Som utbildad teamcoach på Strandska, har du möjlighet att vara med i Strandskas nätverk för professionella teamcoacher och ledare som heter Team4Team.

För mer info gör en intresseanmälan nedan!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Utbildningen riktar sig till dig som vill arbeta professionellt med teamutveckling som konsulter, processledare eller konfliktlösare. Teamcoachutbildningen passar också för ledare på alla nivåer som vill utveckla sin kompetens i att leda och utveckla team.

Kostnader

15 000 SEK exkl. moms för teamcoaching 5 dagar grundutbildning.

Om du satsar på att bli en skicklig professionell certifierad teamcoach kan du gå alla 3 utbildningarna grund, avancerad och examination certifiering. Utbildningarna kan tas inom 1 år.

Paketpris 40 000 SEK exkl. moms för alla utbildningarna samt examination för certifiering ( 5 000 kr i paket rabatt)

Kursledare

Thomas Andersson
VD, utbildare och organisationsutvecklare
073-677 2583
Thomas är ICF Associate Certified Coach och certifierad handledare. Han är ansvarig för teamcoachutbildningen och arbetar med ledar- och organisationsutveckling i kommuner och företag. Thomas har också hand om ledarnätverket Team4Team.
Thomas har utvecklat SKFs ledarutbildning Manage, Lead and Coach, och levererar utbildningen globalt.

”Min djupaste drivkraft är att transformera organisationskulturer, så att de blir hållbara, högpresterande och utvecklande för alla medarbetare och ledare”

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Coacha team till världsklass - Teamcoach grund och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 5 recensioner
Skriv en recension
5/5
daniel ekholm
16 okt 2017
Suverän utbildning!

Gått hela vägen från Teamcoach grund till professionell och får lov att säga att upplägget med teori byggd från Thomas långa erfarenhet och många hands on övningar som i mångt o...

Visa hela
5/5
Lise-Lotte Johansson
02 okt 2017
Teamcoach Grund

En fantastiskt bra utbildning med en mycket skicklig och pedagogisk ledare. Spännande upplägg med mycket praktisk övning. Jag utvecklades både som teamcoach och som människa und...

Visa hela
5/5
Linda
29 sep 2017

Har haft stor nytta av kursen i mitt arbete där jag håller utbildningar för grupper.

Strandska Utvecklingshuset AB
Stora Badhusgatan 18-20
41121 Göteborg


Förändra ditt företag med Strandska Utvecklingshuset AB

Strandska Utvecklingshuset AB erbjuder coaching och hjälper dig att hitta lösningar och metoder som ska medföra genombrott och transformation för dig som kund. Genombrott betyder olika för alla, men det innebär alltid en kvalitativ och långsiktig förändring i rätt riktning. ...

Läs mer och visa alla kurser med Strandska Utvecklingshuset AB

Highlights