Visa kurser.se som: Mobil

Självhypnos utbildning

Inre Hälsa
Kursinformation
Distans, Norrköping, Stockholm
Lördag eller söndag 10.00-15.00
1 200 SEK
Kommande starter
Stockholm
Lördag den 19 februari 10.00-15.00  
1 200 SEK
Norrköping
Lördag eller söndag 10.00-15.00  
1 200 SEK
Distans
Lördag eller söndag 10.00-15.00  
1 200 SEK
Självhypnos Utbildning Stockholm & Norrköping

Kursbeskrivning

Självhypnos Utbildning Stockholm & Norrköping

En sak alla behöver förstå är att all hypnos är på sätt och vis självhypnos, för det handlar om en intern process. Självhypnos utför du på egen hand eller med hjälp av cd eller mediaspelare m.m.

I självhypnosen är det du som styr, utför och godkänner hypnosen eftersom detta, åter, är en intern process. I självhypnos så får du en direkttillgång/länk till dina muskler, nerver och tankar. Denna interna process fungerar som sagt som en guide för dig.

Självhypnos är det enklare sättet till en personlig förändring

Genom självhypnos kan du uppnå den bästa förändring eftersom vi då har direkt tillgång till vårt undermedvetna utan att vårt kritiska sinne(det medvetna) är där och utvärderar varenda ny idé som kommer till ditt sinne. I detta djupa avslappnade tillstånd är du fysiskt, mentalt och emotionellt avslappnad.

I detta tillstånd sätter vi det kritiska sinnet på paus som att vi pausar en film och det kritiska har inte försvunnit utan är bara tillfälligt inaktivt. Likaså om vi sätter på filmen igen så kommer det kritiska sinnet tillbaka igen. Man kan med andra ord när som helst aktivera sitt rationella, analyserande tänkande men under självhypnos vill man hellre njuta av det fantastiska och sköna tillståndet av total avslappning.

Kursinnehåll

Workshop i självhypnos:

I självhypnos kursen lär vi dig att gå in i ett mycket djupt avslappnat tillstånd. Här vill vi lära dig att känna igen känslan av djupavslappning och du fokuserar på att lära dig att gå in i det hypnotiska tillståndet på ditt eget sätt så att du får lära dig vilka steg du behöver ta för att stressa av och hur du kommer i kontakt med din innersta kärna.

Video

Syfte

Vad kan självhypnos hjälpa dig med?

Skapa större avslappning i kroppen som gör att du blir mera harmonisk i din vardag. Detta bidrar till att dina sinnesintryck minskar och du kan hantera dig själv bättre. När du börjar använda självhypnos varje dag sätter du igång vissa delar i hjärnan som stimulerar mera positiva känslor i ditt undermedvetna. Detta leder även till att du får mera balans i livet och du kan lättare hantera svåra situationer. Allt detta bidrar till lugnare humör, stabilare tankar och känslor.

När vi jobbar på djupet med hjälp av självhypnos så skapar vi djupa förändringar i vårt inre som är positiva för vårt liv. Allt detta är ett naturligt sätt för kroppen att återhämta sig på.

Vilka områden självhypnos kan hjälpa dig med?

  • Stärka självkänsla
  • Djupare självinsikt
  • Programmera om negativa beteendemönster till positiva mönster
  • Att bli av med stress
  • Hitta dig själv
  • Förbättra sömn och sömnproblem
  • Lär dig att slappna av
  • Bli mera fokuserad
  • Bättrar på din koncentrationsförmåga
  • Lär dig att sitta i total stillhet

Kostnader

1200 SEK.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Självhypnos utbildning.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Siv
Niklas är en sympatisk person som delar med sig av sina kunskaper, jag fick många verktyg med mig som jag kan utöva hemma, rekommenderas varmt.

Inre Hälsa

INRE HÄLSA

Vi på Inre Hälsa står för hälsa och personlig utveckling i världsklass! För oss betyder inre hälsa att vi vill hjälpa våra privat och företags kunder att bygga en ny livsstil, befästa nya vanor och beteende för livet. Vi står...


Läs mer och visa alla kurser med Inre Hälsa

Kontaktuppgifter till Inre Hälsa

Inre Hälsa

Svärmaregatan 3
603 61 Norrköping

Tel: 0737-40 66 33


Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 15 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Självhypnos utbildning, fyll i följande uppgifter: