Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Onlinecoaching i stresshantering och self-care

Hello Flow
Kursinformation
Distans
6 st coachingsamtal online under 12-18 veckor
Börja när du vill.
4 560 SEK 3 800 SEK
Hello Flow

Kursbeskrivning

Onlinecoaching i stresshantering och self-care

Behöver du utveckla din förmåga att ta hand om dig själv och hantera stress bättre? Stress- och avspänningscoacherna Kelly Richardsson och Lovisa Nilsson från Hello Flow erbjuder serier med stödjande samtal som kan ta dig från en upplevelse av stress till en upplevelse av hälsa och flow. I samtalen är de ditt stöd i att reflektera, planera och utifrån dina behov förverkliga nya rutiner, tanke- och beteendestrategier och stärka ditt välmående.

Med hjälp av Kelly och Lovisa guidas du i processen att förstå och få överblick över din stress och vad som stressar dig, få insikter om vad du behöver för att må bra och möjlighet att hitta nya vägar och praktiska verktyg för att ta hand om din hälsa och bättre hantera stress.

Kelly och Lovisa arbetar efter en metod som de kallar flowmetoden för stresshantering som bygger på grunderna inom KBT (kognitiv pedagogik), CFT (självmedkänsla), hälsopsykologi, miljöpsykologi och yogafilosofi. De har kompetens inom stresshantering, avslappningstekniker, mindfulness, yoga, hälsofrämjande ledarskap och arbetsmiljö.

Kelly och Lovisa utgår ifrån att du är expert på dig själv och guidar dig i att förstå orsaken till dina problem, och till att hitta lösningar för positiv förändring.

Kursinnehåll

Du är experten på dig själv och ditt liv. Hello Flows stress- och avspänningscoacher anpassar innehållet individuellt efter dina önskemål och guidar till reflektion så att du kan bli bättre på att lyssna på dig själv, dina behov och tillgodose dem.

Upplägg

Datum, tid och hur ofta du vill samtala anpassas efter dina behov.

Du bestämmer om du vill höras via videosamtal, telefon eller chatt.

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Hello Flows coachingsamtal passar dig som behöver stöd i att hitta dina må-bra-rutiner och via reflektion utveckla din förmåga att förebygga och hantera stress.

Kostnader

Få ett tillfälle gratis när du bokar 6 sessions!

Du kan dela upp din betalning om det passar dig bättre, betala bara halva kostnaden vid bokning och resterande först efter 3 samtal!

Du vet väl att du kan använda ditt friskvårdsbidrag hos oss? Kolla med din arbetsgivare vad som gäller för just dig!

Kursledare

Kelly Richardsson och Lovisa Nilsson är Hello Flows diplomerade stress- och avspänningscoacher och yogalärare. De har bred kompetens inom hälsofrämjande arbete – stresshantering, avslappningstekniker, mindfulness, self-compassion, kost och yoga. De arbetar för att hjälpa individer och team att gå från stress till flow utifrån vetenskapligt förankrade metoder samt egna erfarenheter av utmattning och stressrelaterad ohälsa.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Onlinecoaching i stresshantering och self-care.

Hello Flow

Hello Flow

Hello Flow guidar dig till att förebygga och hantera stress, ta hand om din hälsa och stärka ditt välmående – att gå från stress till flow!

Vill du bli bättre på att ta hand om din hälsa? Behöver du lära dig att hantera stress? Hello Flow hjälper både individer och team till stresshantering, att stärka sin hälsa och få tillräckligt med återhämtning i vardagen. Vi som driver...


Läs mer och visa alla kurser med Hello Flow

Kontaktuppgifter till Hello Flow

Hello Flow

Stockholm

Tel: 0733810132
Mobil 0767120623

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Onlinecoaching i stresshantering och self-care!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 36 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser