Visa kurser.se som: Mobil

Allmänna sånglektioner

Helene Du Rietz Sångakademi
Kursinformation
Distans, Stockholm
1 timme
690 SEK
Kommande starter
Stockholm
Vår  
690 SEK
Distans
Vår  
690 SEK

Info om Allmänna sånglektioner

Varje människas röst och sång är unik och alla befinner sig på olika nivåer. Jag arbetar med dig just där du befinner dig. Det kan vara allt från att aldrig i hela livet ha sjungit, till att man ska sjunga på ett dop eller bröllop och behöver öva upp sig, till masterclass på hög nivå. 
Jag sjunger själv gospel, jazz, blues och folkmusik, men behärskar allt från pop till visa och R&B. Jag hjälper mina elever att hitta nya sätt att använda rösten på, att sjunga i bröst och huvudklang, att improvisera, sjunga stämsång, att sjunga solistiskt och att hitta sin egen stil. 
En sånglektion går till på detta sätt: Vi värmer upp till lite musik för att blir varma och avspända i kroppen. Gör röstbankning och tungmassage för att lösa upp spänningar i kroppen och på insidan av halsen. Uppsjungning bestående av olika uppsjungningsövningar både för huvudklang och bröströst och kanske någon improvisationsövning. Sedan sjunger eleven en eller flera låtar som vi arbetar med på olika sätt. Vi pratar om de olika problem som man kanske har och försöker lösa dem. 

Om ni vill gå några stycken tillsammans kan ni ha en grupplektion och den går till på ungefär liknande sätt men med mer improvisationsövningar och kanske möjlighet till stämsång. Där får man också möjlighet att lyssna och lära sig av varandra och även att öva sig på att sjunga inför varandra. 

Målgrupp

Från nybörjare till avancerade. Ungdomar och vuxna. För personer som vill söka sig till körer eller utbildningar.

Tid och plats

Efter överenskommelse.

Plats

Sånglektionerna hålles i  Skarpnäck.

Så här tycker några av mina elever:

Ser fram emot varje sånglektion! Helene tar fram den egna rösten, gör den starkare, ger mig mer kontroll över den och förmedlar en känsla av välbefinnande under lektionerna. Helene blandar lektionerna med rörelse och sång eftersom röstträning till stor del är muskelträning och det har resulterat i stora framsteg. Man växer för varje lektion och det är alltid lika roligt. Mötet med Helene har gett livet nya dimensioner. Det går inte att sluta när man väl har börjat hos Helene. Tack! - Marianne Nordahl

Det jag framför allt uppskattar med Helenes sångundervisning är att där finns både bredd och djup. Hon lockar med deltagarna på alla möjliga musikstilar och ut på improvisatoriska äventyr, är lekfull men väjer inte för det allvarliga. Helt enkelt en lärare att växa med på alla musikaliska plan./ Sten Carlberg

Presentkort

PresentkortDet går naturligtvis bra att köpa presentkort med sånglektioner för att ge bort.

Priser:

1 sånglektion 690:- (60 min)

3 sånglektioner 1900:-

5 sånglektioner 3100:-

10 sånglektioner 6100:-

Presentkort beställer du såhär:

1. Sätt in önskad summa på Plusgirokonto 42 44 48-9 eller Swisha till telefonnummer 1230156380 . Glöm inte att skriva ditt namn! 
2. Maila eller ring mig, så mailar jag dig ett presentkort som du själv skriver ut på din skrivare eller så skickar jag dig ett via post. 

 

Kostnader

1 timmes (60 minuter) sånglektion: 690:-

1 och 1/2 timmes grupplektion (2-4 deltagare): 475:- per person.

 3 sånglektioner paketpris : 1900:-

5 sånglektioner paketpris: 3100:-

10 sånglektioner paketpris: 6100:-

Helene Du Rietz Sångakademi

Helene Du Rietz Sångakademi

Helene Du Rietz  Sångakademi är en privat sångakademi som erbjuder privata sånglektioner, gitarrlektioner, sångkurser och workshops för grupper och körer med två olika lärare: Helene Du Rietz och Andy Fite! Undervisningen hålles i Stockholm av Helene och av Andy Fite enligt överenskommelse. Helene...


Läs mer och visa alla kurser med Helene Du Rietz Sångakademi

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Allmänna sånglektioner.

Kontaktuppgifter till Helene Du Rietz Sångakademi

Helene Du Rietz Sångakademi

Stockholm

Recensioner

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 4 recensioner.

Vanja
(5)
Jag kan varmt rekommendera Helenes sångkurser/lektioner. Själv fick jag verkligen hjälp att hitta, utforska och utveckla min röst och mitt uttryck. Helene guidar en fram på ett tryggt och härligt sätt. Det var härligt och befriande att få improvisera och vara kreativ. Tyckte mycket om att jobba med en låt och hitta ett eget uttryck och gestaltni...
Visa hela
Milla Melodi
(5)
På Helenes sånglektioner blev jag en vacker fågel som fick uppskattning och utveckling. Den avslappnande och roliga uppvärmningen med Helenes spontana genuinitet och lyhörda förberedelser ledde mitt självförtroendet till min farfars begravning och bästa väns bröllop.
Micaela Gustafsson
(5)
Helene är en fantastiskt bra sånglärare! Hon ser till helheten och hittar snabbt rätt nycklar till fortsatt utveckling! Rekommenderas starkt!
Recensioner
Kursrecensioner
(4,5)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 51 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Allmänna sånglektioner, fyll i följande uppgifter:

Liknande kurser