Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Lund
17 tillfällen
2019-08-22
500 SEK

Kursbeskrivning

Kävlinge Popkör


Var med och sjung!

Popkören i Kävlinge nyrekryterar Herrar och Sopranettor till höstterminen 2019.
Vi är en go och glad kör med vuxna medlemmar vars mål är att sjunga, oftast tre eller fyrstämmigt, och få glädja Kävlinges medborgare med sång och glädje på olika konserter. Kören sjunger all typ av popmusik, både svenskt och utländskt material. Vi blandar nytt och gammalt.

Vi söker, till höstterminen 2019, Killar till vår herrstämma och Sopranettor! Du jobbar med att lära på gehör, du behöver därför inte kunna noter. Dock fördelaktigt med viss körvana sen tidigare.
Våra träningar sker i Kävlinge torsdagar kl 19,00 – 20,30 och följer oftast skolterminerna.
Körledare är Marie Andersson. Kontaktperson Helena Gangefors: 0709-816096. Är du nyfiken och vill lyssna på oss kan du gå in på Facebook Kävlinge Popkör Offentlig eller You Tube.Låter detta intressant, tveka inte, hör av dig för mer information.

Kävlinge Popkör är ett samarbete mellan Folkuniversitetet och Musikföreningen i Kävlinge.Medlemskap i Musikföreningen kostar 100 kr per år för ungdomar upp till 25 år och 200 kr för dig som är 26 år eller äldre. Se kursavgiften på länken nedan till Folkuniversitetet.

Bokningsinformation: Om du är under 18 år ska du ange ditt eget personnummer i bokningen och målsmans som "annan betalare".

Folkuniversitetet Malmö och Lund

Folkuniversitetet Malmö Lund

På Folkuniversitetet i Malmö och Lund finns något för alla, oavsett om du vill gå en språkkurs inför semestern, byta riktning i karriären eller skaffa en ny hobby. Här finns hundratals kurser för dig som vill utvecklas tillsammans med andra....


Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet Malmö och Lund

Kontaktuppgifter till Folkuniversitetet Malmö och Lund

Folkuniversitetet Malmö och Lund

Regementsgatan 4
211 42 Malmö

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Kävlinge Popkör!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner