Körsång - Våga sjunga - Limhamn

Längd
10 timmar
Pris
1 050 SEK
Nästa kurstillfälle
19 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
10 timmar
Pris
1 050 SEK
Nästa kurstillfälle
19 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Så många kan inte ha fel - att sjunga i kör ger en härlig känsla! I körsång lär du dig om musik, aktiverar din andning och lär känna nya människor. En gång i veckan träffas vi och sjunger tillsammans.

Upplev glädje och gemenskap av att sjunga i kör, utan krav på prestation.
Vi sjunger en mycket varierad repertoar och låter sångglädjen stå i centrum.
Vi går igenom grundläggande andnings - och sångövningar och provar att  sjunga enkel stämsång utan krav på prestation.  
Under kursen går vi också igenom grundläggande musikteori som är central för körsång och det finns stort utrymme för frågor. 

Målet med kursen är att ge kursdeltagarna en bra grund och förståelse för vad det innebär att sjunga i kör.

För vem
För dig som är nyfiken på att sjunga i kör. Det finns inga krav på tidigare körerfarenhet eller notkunskaper.

Kursledare
Emma Schöön 
är utbildad musiklärare vid Malmö Musikhögskola och är idag verksam som underhållare och musikpedagog inom olika studieförbund.  Emma har tidigare arbetat som körledare för vuxna i olika företagskörer och studentkårer.  Innehar en påbyggnadsutbildning i Complete Vocal Technique ifrån Malmö Musikhögskola. Emma har också stor erfarenhet av att sjunga i kör samt att framträda som solist i olika sammanhang.

Det är något speciellt med våra kursledare! De genomgår kontinuerligt Medborgarskolans ledarutvecklingsprogram som är anpassad för vuxenutbildning. Programmet är en del av vårt kvalitetssystem, där det ingår såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta
Har du läst våra köpevillkor? Ta reda på viktig information innan du anmäler dig eller vänd dig till oss för upplysning.
Obs! Preliminärt startdatum - invänta alltid din kallelse till kursen eller följ den här på webben där vi hela tiden uppdaterar med nya startdatum om en kurs blir framflyttad i tid! Eventuell rabattorsak anges vid anmälan, (intyg krävs). Kursavgiften går att dela upp på två eller tre månader.

Rabatt på dans-, musik-, sång-, ohc teaterkurser (gäller ej individuell undervisning)
Gå två klasser inom dans och sång och få 300:- rabatt på den andra klassen, eller gå 3 klasser och få 500:- rabatt på din tredje klass.
Går ej att kombinera med andra rabatter. Gäller på klasser som är 9 gånger eller längre och som går parallellt med varandra under terminen. Rabatten är personlig och gäller ej syskon och familj.
Observera om du ska nyttja rabatten ovan så måste du välja Medborgaskolans fakturaalternativ vid anmälan. Skriv i noteringar att du går flera kurser inom, dans, sång, musik eller teater.

Rabatt
Alla som går kurs hos oss får rabatt på Bokus.
Läs mer om hur du gör http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterialÄr du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

19 september, 2024

  • Kurs
  • Malmö

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Körsång - Våga sjunga - Limhamn och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights