Visa kurser.se som: Mobil

Självförsvarskurs mot stickvapen samt olika tillhyggen för kvinnor och män 7h

ESDS KOPING
Kursinformation
Köping
7 timmar
Lektionerna finns att boka året om varje helg!
500 SEK

Kursbeskrivning

Denna kurs riktar sig endast till de Deltagare som redan gått ESDS – intensivkurs för kvinnor och män.

Detta har vi valt eftersom kniv är inom en egen kategori av våldsangrepp, Och vi anser att kan man inte försvara sig mot ett obeväpnat angrepp? Och har tränat samt en förståelse av obeväpnat våld är kniv inget man ska lära ut som något första alternativ. För det sänder falska signaler att kunna både hantera beväpnat och obeväpnat våld på ett och samma kurstillfälle, Och vi vet att det finns vissa organisationer som lär ut på det sättet men vi är försiktiga med att blanda detta. Det är inte är så lätt som det verkar eller ens någon garanti eftersom det är ett fruktansvärt obehagligt och läskigt vapen och våld att utsättas för och med detta har vi en djup förståelse av hur detta bör läras ut.

Du lär dig grunderna på några timmar om hur det är att försvara sig mot kniv samt olika tillhyggen. Träningen är intensiv samt fysiskt och mentalt stärkande. I träningen ingår en informativ teori med övningar samt väldigt enkla och snabblärda rörelser. Scenarioträning med olika förutsättningar med allt ifrån en till flera angripare. Du lär dig försvar mot hot (med vapen), övning i trånga utrymmen och grunderna i försvar mot olika former av angrepp. Även ett försvar mot olika former av de mest vanliga Knivangrepp man kan utsättas för. Det är viktigt att lära sig något som är effektivt och har en stark effekt mot en stark angripare om man själv är mindre och svagare.

Lite av vad du lär dig på kursen:

1.Hur kan jag undvika att bli ett potentiellt offer?

2.Vad händer före-under-efter ett angrepp?

3.Upm övningar mot kniv olika tillhyggen?

4.Hur försvarar jag mig mot kniv olika tillhyggen?

5.Belysa vapen mot Knivangrepp?

6.Övning mot kniv på olika platser? RED ALERT

7.Angripen bakifrån med kniv olika tillhyggen?

8.Angrepp mot kniv på marken?

9.STB hantering av akuta skador?

10.Scenarioangrepp RED ALERT?

11.Efter kursen ges tips och råd

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Alla över 18 år med en viss grundfysik.

Kostnader

 Gällande betalningen-Datum så kan du bestämma det helt själv, Men när du väl bestämt dig för ett datum och meddelat oss om detta så har man48 timmar på sej att betala för sin kursanmälan innan kursdag resterande betalas på plats. Mer information om kursen och vart kursen hålls, adress och all information deltagen behöver ges när anmälan är betald. Jag hoppas att detta ger svar på era frågor Tack från ESDS Koping.

Regler för Betalning:

För att boka din plats , behövsanmälan mednamnochdatumen betalning görasinnan kursstartpå 250kr. Resterandebetalas på platsSwish/ Kontant funkar. Avbokningsavgift 250kr, om du inte avbokar inom48 timmarinnan kursstart. I samband med betalningen skickas mejl ut med en bekräftelse till varje deltagare. Om kursen förmodan skulle ställas in sååterbetalaspengarna till varje deltagare.ESDS Swish-Nr0704135661

Kursledare

Sammantaget finns en stor erfarenhet inom ESDS av att bemöta människor som utsatts för våldsövergrepp. Mycket av informationen har vi fått från professionella människor med anknytning inom säkerhet, polis, traumaläkare samt ifrån egna hemska upplevelser. Vi inom ESDS lär ut från väldigt säkra källor det gör oss mycket insatta i ämnet. Där kursledaren på ett väldigt pedagogiskt och effektivt sätt lär ut viktig information till varje deltagare på hur vi kan förbereda oss mentalt för att bli starkare och hantera olika situationer mycket säkrare.

Mvh Kursledare: Esds Instruktör Gabriel 

Behöver ni nå mig så ring på 070-4135661

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Självförsvarskurs mot stickvapen samt olika tillhyggen för kvinnor och män 7h.

ESDS KOPING

Om ESDS                                                                                           

ESDS är framtaget och grundat av Slavo Gozdzik och som arbetar med självförsvar och defensiv taktikträning inom Polisväsendet. Systemet har funnits i Sverige ända sen 1998. Explosive Self Defence System (esds)  är ett koncept som finns och tränas i olika delar...


Läs mer och visa alla kurser med ESDS KOPING

Kontaktuppgifter till ESDS KOPING

ESDS KOPING

73100

Mobil 076-4199530

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Självförsvarskurs mot stickvapen samt olika tillhyggen för kvinnor och män 7h!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 16 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Självförsvarskurs mot stickvapen samt olika tillhyggen för kvinnor och män 7h, fyll i följande uppgifter: