Självförsvar för kvinnor/tjejer intensivkurs

ESDS KOPING, i Köping (+2 orter)
Längd
5 timmar
Pris
800 SEK
Nästa kurstillfälle
20 april, 2024 (+6 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Längd
5 timmar
Pris
800 SEK
Nästa kurstillfälle
20 april, 2024 (+6 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Från 800 SEK / person

Kursbeskrivning

självförsvarskurs

Självförsvarskurs för kvinnor - Kursen kommer ge er grundläggande träning inom självförsvar och personlig säkerhet.

Du lär dig grunderna under några timmar. Träningen är intensiv samt fysisk och även mentalt stärkande. I träningen ingår kort teori med övningar samt väldigt enkla och snabblärda rörelser (scenarioträning ingår). Du lär dig försvar mot de mest vanliga angrepp man kan utsättas för. Det är därför viktigt att lära sig något som är effektivt på kort tid, med så få moment som möjligt för att hjärnan ska kunna hinna processa det i verkligheten. Du vill även få en stark effekt mot en stark angripare om man själv är mindre eller svagare.

Lite av vad du lär dig på kursen:

1. Vad säger lagen?

2. Hur kan jag undvika att bli ett potentiellt offer?


3. Vad händer före-under-efter ett angrepp?


4. Belyser för och nackdelar risker?


5. Belyser om någon är starkare ?


6. Hur försvarar jag mig mot olika angrepp stående?


7. Hur försvarar jag mig mot en som är mycket starkare?


8. Vad gör jag om jag blir angripen bakifrån?


9. Hur försvarar jag mig mot olika angrepp Marken?


10. Belyser försvarsspray - överfallslarm?


11. Förståelsen av ett beväpnat angrepp?

12. Kort instruktion av akuta skador?

13. Panic Room Avslut

14. Efter kursen ges tips och råd

-----------------------------------------------------------------

Kursen är löpande:
Lektionerna finns att boka varje helg!

Vi utgår från Västmanland men kommer gärna till er efter önskemål. Kontakta mig (Oss) via formuläret nedan. 

Vid större grupper över 10 personer kan jag resa till annan ort för att hålla i utbildning. Då tillkommer reseersättning samt att ni måste kunna erbjuda lokal. Vid privatträning så gäller minimum två personer Då tillkommer reseersättning samt att ni måste kunna erbjuda lokal. 

Erfarenhet: 

Sammantaget finns en stor erfarenhet inom ESDS av att bemöta människor som utsatts för våldsövergrepp. Mycket av informationen har vi fått från professionella människor med anknytning inom säkerhet, polis, traumaläkare samt ifrån egna hemska upplevelser. Vi inom ESDS lär ut från väldigt säkra källor det gör oss mycket insatta i ämnet. Där kursledaren på ett väldigt pedagogiskt och effektivt sätt lär ut viktig information till varje deltagare på hur vi kan förbereda oss mentalt för att bli starkare och hantera olika situationer mycket säkrare.

Kommande kursstarter

Välj mellan 6 kursstarter

20 april, 2024

  • Kurs
  • Köping
  • Svenska

21 april, 2024

  • Kurs
  • Köping
  • Svenska

27 april, 2024

  • Kurs
  • Köping
  • Svenska

28 april, 2024

  • Kurs
  • Köping
  • Svenska

Löpande kursstarter

  • Kurs
  • Köping

Gäller större grupper enligt överenskommelse - (tillgänglig lokal ett krav)

  • Kurs
  • Sverige

Målgrupp

ÅLDERGRÄNS:
Kursen vänder sig till kvinnor. 

OBS: Du ska ej vara straffad för grova våldsbrott. Minsta ålder att träna är satt till 15 år följt av målsmans godkännande. Vi förbehåller oss rätten att neka deltagande i våra kurser om vi misstänker att någon inte uppfyller de riktlinjer vi har rörande alla människors lika värde jämställdhet och demokratiska värderingar. Vi har nolltolerans mot droger, våld, mobbing och diskriminering.

Kostnader

REGLER GÄLLANDE BETALNING:

För att boka din plats, behövs en betalning göras en vecka innan kursstart på 400 kr. Resterande betalas på plats Swish / Kontant funkar.

Avbokningsavgift 400 kr, om du inte avbokar inom 48 timmar innan kursstart.

I samband med betalningen skickas mejl ut med direkt destination, plats  och all annan övrig info som behövs till varje deltagare. 

Om kursen förmodan skulle ställas in så återbetalas pengarna till varje deltagare.

Kursledare

Gabriel Hedentorp är 44 år gammal  Utbildad / Självförsvarsinstruktör med 13 år inom självförsvarsbranschen. Gabriel har tränat med mycket erfarna instruktörer. Gabriel tog esds till Västmanland 2016 men började instruera redan 2011. Han har en väldigt bred erfarenhet inom många olika system både obeväpnat och beväpnat. Gabriel har en stor erfarenhet av att träna och möta människor som utsatts för våld och har en djup förståelse av våld och våldets effekt. Han har lärt ut inom ESDS i många år där han utbildat personer och där några han tränat har haft användning av det som dom lärt sig på kursen.

Gabriel är licensierad ESDS Instruktör av Slavo Gozdzik som jobbar inom det Polisiära med taktiskt självskydd på Level 1-2. Gabriel är licensierad inom systemet - F.A.S. Han är även utbildad inom Active Shooter av Martin Cooper. Gabriel är licensierad inom Reality based system av Mattias Hedman. Gabriel är även instruktör inom det taktiska vapensystemet KEKC. Gabriel är även utbildad som stoppa blödnings (STB) instruktör under Slavo Gozdzik.


 

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Självförsvar för kvinnor/tjejer intensivkurs och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 17 recensioner
Skriv en recension
5/5
Jenny
23 feb 2024

Wow kursen är så bra och mycket realistisk. Man får lära sig tekniker som fungerar direkt och man får information om sånt som man inte lär sig på egen hand. Gabriel är en äkta i...

Visa hela
5/5
Marianne
23 okt 2023
Tack till er på esds !

Tack för en spännande och lärorik kursdag! Jag är lite öm i kroppen men det var det värt. Något som jag tyckte var väldigt bra var speciellt om försvarsspray och det där som vi ...

Visa hela
5/5
Nadja
21 sep 2023
Självförsvar för kvinnor

Oj säger jag bara alltså tack för att jag hittade till er denna kurs! Inspirerande kurs både fysiskt och mentalt, professionell, pedagogisk och erfaren instruktör som får dig at...

Visa hela
ESDS KOPING
73100

Om ESDS                                                                                           

ESDS är framtaget och grundat av Slavo Gozdzik och som arbetar med självförsvar och defensiv taktikträning inom Polisväsendet. Systemet har funnits i Sverige ända sen 1998. Explosive Self Defence System (esds) är ett koncept som finns och tränas i olika delar...

Läs mer och visa alla kurser med ESDS KOPING

Highlights