Mma Boxning - Privat Slagfysiker

ESDS KOPING, i Västmanland (+1 orter)
Längd
0 timmar
Pris
800 SEK
Nästa kurstillfälle
Gäller större grupper enligt överenskommelse - (tillgänglig lokal ett krav) (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Längd
0 timmar
Pris
800 SEK
Nästa kurstillfälle
Gäller större grupper enligt överenskommelse - (tillgänglig lokal ett krav) (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

MMA FIGTH SYSTEM FÖR ALLA!

OM MMA Fight System

Bwdb har varit inne i fighting-världen väldigt länge. Bwdb största passion är att fördjupa sig och bygga starka fighters och det finns ingen bättre känsla än när man lyckas få en person att inse vilken kraft den besitter. Bwdb är ett system som formats för att öka varje persons fysika + mentala styrka. Vi undervisar enbart i bwdb i syfte av fighting! Som riktar sig till nybörjare som tävlande på proffsnivå. BWDB är ett växande system som tagits fram att hjälpa nybörjare och professionella fighters att bli mer redo inför deras kommande match. BWDB kan vara en pusselbit inte bara för en fighter utan även för coachen att få en bättre och djupare förståelse att förstå metoden bakom varje teknik som BWDB är specialister på och syftet på flera plan, som man som fighter kan behöva som ett effektivt tillägg. 


Lite om det vi lär ut: 

Med Bwdb så får du ett helt fight upplägg! Och här följer lite av det vi erbjuder:

- BWDB Fight Stance
- BWDB Positioner 
- BWDB Slagteknik
- BWDB Brutal Slagstyrka på kort tid
- BWDB Positioner stående & marken
- BWDB Fighting Distanser
- BWDB Armbågssystem
- BWDB OES Defensiva stående & marken.
- BWDB Cardio System
- BWDB Läkande Stärkande Övningar 
- BWDB Tips & Återhämtning 

Vi har många års analyserande av tränare och fighters med en väl studerad teori inom allt från sparring till kondition, teknik men även med en kombination och fördjupning från andra  kampsystem. BWDB har studerat fighters med mma boxning brottning, till tränare för att kunna jämföra viktig information. Och det är det som gör BWDB så speciellt emot andra coacher och tränare. Då bwdb är skulle vi säga oftast mera fördjupad inom kampsportsvärldens förståelse för fighting träning och fysiologin bakom tränare och fighter. Vi jobbar med att utveckla det moderna och de mera traditionella träningssystemen där vi kan vara ett bra extra verktyg på eran klubb eller som privatränare. 

Och det är här som bwdb kommer in och jobbar effektivt för att både kunna ge fighter och coach starka verktyg för att kunna utvecklas och för att bättra på! Som vi kallar det just att bättra på för att inte låsa sig vid de mera traditionella tränings metoder som redan finns att tillgå på marknaden.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

Löpande kursstarter

  • Kurs
  • Västmanland
  • Svenska

Gäller större grupper enligt överenskommelse - (tillgänglig lokal ett krav)

  • Kurs
  • Sverige

Målgrupp

Vem passar BWDB för?

Du kanske är proffs fighter eller nybörjare och behöver hjälp att slipa upp ditt game för mera slagstyrka, teknik, fotarbete, kondition. BWDB passar för alla! Vi utgår inte efter ålder och kön utan efter kapacitet och målinriktning. Så det är helt upp till dig baserat på din vilja.

Kostnader

REGLER GÄLLANDE BETALNING:

För att boka din plats, behövs en betalning göras en vecka innan planerat datum. Resterande betalas på plats Swish / Kontant funkar.

Avbokningsavgift tillkommer om du inte avbokar träning inom 48 timmar.

Om träningen förmodan skulle ställas in så återbetalas pengarna till varje deltagarna.

Vid större grupper över 10 personer kan jag resa till annan ort för att hålla i utbildning. Då tillkommer reseersättning samt att ni måste kunna erbjuda lokal. Vid privatträning så gäller minimum två personer Då tillkommer reseersättning samt att ni måste kunna erbjuda lokal.

Lägsta ålder att träna är satt till 15 år följt av målsmans godkännande. Vi förbehåller oss rätten att neka deltagande i våra kurser om vi misstänker att någon inte uppfyller de riktlinjer vi har rörande alla människors lika värde jämställdhet och demokratiska värderingar. Vi har nolltolerans mot droger, våld, mobbing och diskriminering.

Kursledare

Gabriel grundare av BWDB:

Gabriel är 44 år gammal och utbildad slagfysiker inom BWDB samt på flera olika både beväpnade och obeväpnade system och Qigong utövare. Gabriel har tränat med mycket erfarna instruktörer. Gabriel har tränat med både proffs som amatörer sedan 2004 men började instruera inom olika kamparter redan 2011. Han har en väldigt bred erfarenhet inom många olika system både obeväpnat och beväpnat. Gabriel har en stor erfarenhet av att träna och stärka fighters på många olika områden. BWDB har en djup förståelse av fighting både stående och på marken. Han har lärt ut inom BWDB i många år där han tränat med både proffs fighters och amatörer.

Gabriel är licensierad slagfysiker coach under flera olika tränare och besitter en enormt stor kunskap inom fighting. Gabriel är även instruktör inom det taktiska vapensystemet KEKC. 

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Mma Boxning - Privat Slagfysiker och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
ESDS KOPING
73100

Om ESDS                                                                                           

ESDS är framtaget och grundat av Slavo Gozdzik och som arbetar med självförsvar och defensiv taktikträning inom Polisväsendet. Systemet har funnits i Sverige ända sen 1998. Explosive Self Defence System (esds) är ett koncept som finns och tränas i olika delar...

Läs mer och visa alla kurser med ESDS KOPING

Highlights