Visa kurser.se som: Mobil

Självförsvar (Krav Maga) som träningsform

Självförsvarsskolan Sverige
Kursinformation
Stockholm
1 termin
Löpande intag
2 600 SEK
Svenska
Självförsvar

Kursbeskrivning

Självförsvar (Krav Maga) som träningsform

Självförsvarsskolan är Sveriges största utbildare inom självförsvar och personlig säkerhet. Skolan utbildar myndigheter, företag och privatpersoner i självförsvar och laga befogenhetsvåld. Vi erbjuder gruppträning, PT-lektioner, seminarier och kurser. Här kan du som privatperson anmäla dig för träning i någon av skolans träningsgrupper. Det går även utmärkt att anmäla intresse för kostnadsfri provträning. Observera dock att "provträning" inte per automatik innebär att du får en plats i den aktuella gruppen. Antalet platser är begränsade och "först till kvarn" gäller. 

INSTRUKTÖRERNA
Instruktörsgruppen på Självförsvarsskolan består utav ett 10-tal män och kvinnor. Merparten har civila yrken som på något vis anknyter till ämnet. Det finns poliser, personskyddsväktare, ordningsvakter, väktare och brottsofferstödjare. Samtlig personal är utbildad och licensierad av Svenska Budo- och Kampsportsförbundet och instruerar i kampformen KRAV MAGA.

SCHEMA (VT 2022)

Under höstterminen erbjuds två träningspass per vecka. Möjlighet att träna i en grupp med enbart kvinnor finns och denna grupp är könsseparerad av pedagogiska skäl. Ingen åtskillnad görs på vare sig intensitet, krav eller utmaning. Kvinnornas träningspass är således precist lika hårt som det gemensamma passet. Uppdelning sker enbart för att bättre kunna anpassa upplägg och innehåll för respektive målgrupp. Kvinnliga deltagare kan välja inför varje enskilt passtillfälle om de vill träna i könsseparerad eller gemensam grupp. Detta behöver således inte bestämmas på förhand och möjlighet till variation finns.

De senare lagda passen är gemensamma. Män och kvinnor tränar tillsammans. Träning sker parvis och i grupp. Passen karakteriseras av att vara intensiva och utmanande.

Kvinnor, nybörjare: Tisdagar 18:00-19:00, Torsdagar 18:00-19:00

Alla, nybörjare: Tisdagar 20:00-21:00, Torsdagar 20:00-21:00

Fortsättare: Tisdagar 19:00-20:00, Torsdagar 19:00-20:00

Avancerad: Tisdagar 19:00-20:00, Torsdagar 19:00-20:00

Vid första träningstillfället bör du vara på plats i god tid. Förutom ombyte ska du ta del av ordningsregler, samt köpa/låna nödvändig skyddsutrustning. Det kan även kännas bra att bekanta sig med lokaler och instruktörer innan träningen börjar. 

Ett träningspass varar i 60 min. Medtag träningskläder och skor för inomhusbruk (att träna i strumpor går utmärkt, men skor är att föredra). Glöm heller inte vattenflaska!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Träning som förenar nytta med nöje. En träningsform som riktar sig till precis alla. Kvinna som man, ung som gammal. Inga förkunskaper krävs. Utmaningen individanpassas för att behållningen ska bli precis lika stor oavsett om du är otränad eller vältränad. Träningsgrupper finns för både ungdomar och vuxna. 

Kostnader

Terminsavgiften är 2600 kr. Är du studerande, arbetssökande eller sjukskriven är priset reducerat till 2200 kr. Möjlighet till månatlig delbetalning finns. Tala med personalen på plats eller kontakta oss innan för mer information om våra betallösningar. 

VAD INGÅR I TERMINSAVGIFTEN?
- 2 träningspass per vecka 
- snygg träningströja (finns i både dam- och herrmodell)
- försäkring via Folksam 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Självförsvar (Krav Maga) som träningsform .

Självförsvarsskolan Sverige

Självförsvarsskolan - där kunskap ger trygghet

Originalet sedan 2012. Sveriges största utbildare inom självförsvar. Visste du att Självförsvarsskolans "självförsvarskurs för kvinnor" har utsetts till den populäraste kursen på hela Kurser.se? Av 10.000 kurser, inom olika ämnen, är Självförsvarsskolans kurs alltså den mest efterfrågade. Och det fyra...


Läs mer och visa alla kurser med Självförsvarsskolan Sverige

Kontaktuppgifter till Självförsvarsskolan Sverige

Självförsvarsskolan Sverige

Västmannagatan 52
10232 Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Självförsvar (Krav Maga) som träningsform !

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 17 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Självförsvar (Krav Maga) som träningsform , fyll i följande uppgifter: