Självförsvar (Krav Maga) som träningsform

Självförsvarsskolan, i Stockholm
Längd
1 termin
Pris
2 700 SEK
Nästa kurstillfälle
Löpande intag se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
1 termin
Pris
2 700 SEK
Nästa kurstillfälle
Löpande intag se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Självförsvar

Självförsvar (Krav Maga) som träningsform

Självförsvarsskolan är Sveriges största utbildare inom självförsvar och personlig säkerhet. Skolan utbildar myndigheter, företag och privatpersoner i självförsvar och laga befogenhetsvåld. Vi erbjuder gruppträning, PT-lektioner, seminarier och kurser. Här kan du som privatperson anmäla dig för träning i någon av skolans träningsgrupper. Formell terminsstart sker två gånger per år, i januari och augusti, men i mån av plats erbjuds löpande intag året runt. Det går även utmärkt att anmäla intresse för provträning. Provträning kostar 100 kr och medges vid ett tillfälle per person. Observera dock att "provträning" inte per automatik innebär att du får en plats i den aktuella gruppen. Antalet platser är begränsade och "först till kvarn" gäller. 

SCHEMA (VT 2024)

Att träna i grupp är ett roligt och effektivt sätt att lära sig självförsvar. Med två intensiva träningspass per vecka får du snabbt en märkbar utveckling. Som elev på Självförsvarsskolan kan du välja mellan att träna terminsvis, årsvis eller köpa ett klippkort. På förekommen anledning betonas samtidigt att du inte behöver ha med dig sällskap för att börja träna, merparten av alla som påbörjar sin träning på Självförsvarsskolan gör så på egen hand. Träning sker parvis och i grupp. Passen karakteriseras av att vara intensiva och utmanande.

Tisdagar

Nivå 3 (avancerade gruppen), 17:00-18:00.

Nivå 2 (fortsättare), 18:00-19:00

Nivå 1 (nybörjare),  19:00-20:00.

Torsdagar

Nivågemensamt (Män), 18:00-19:00

Nivågemensamt (Kvinnor), 19:00-20:00

Ett träningspass varar i 60 min. Medtag träningskläder och skor för inomhusbruk. Glöm heller inte vattenflaska!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Löpande intag

  • Kurs
  • Stockholm
  • Svenska

Målgrupp

Träning som förenar nytta med nöje. En träningsform som riktar sig till precis alla. Kvinna som man, ung som gammal. Inga förkunskaper krävs. Utmaningen individanpassas för att behållningen ska bli precis lika stor oavsett om du är otränad eller vältränad. Träningsgrupper finns för både ungdomar (från 15 år) och vuxna. 

Kostnader

Terminsavgiften är 2700 kr. Är du studerande, arbetssökande eller sjukskriven är priset reducerat till 2300 kr. Möjlighet till delbetalning finns. Självförsvar (Krav Maga) är även godkänt som friskvård och träningen kan i många fall köpas direkt genom din friskvårdsleverantör. I skrivande stund är vi anslutna till WELLNET och EPASSI, men använder din arbetsgivare annan leverantör ser vi till att ansluta oss dit också. Tala med personalen på plats eller kontakta oss innan för mer information om våra betallösningar. 

VAD INGÅR I TERMINSAVGIFTEN?
- 2 träningspass per vecka 
- snygg träningströja (finns i både dam- och herrmodell)
- försäkring via Folksam 

Kursledare

INSTRUKTÖRERNA
Instruktörsgruppen på Självförsvarsskolan består utav ett 10-tal män och kvinnor. Merparten har civila yrken som på något vis anknyter till ämnet. Det finns poliser, personskyddsväktare, ordningsvakter, väktare och brottsofferstödjare. Samtlig personal är utbildad och licensierad av Svenska Budo- och Kampsportsförbundet och instruerar i kampformen KRAV MAGA.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Självförsvar (Krav Maga) som träningsform och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Självförsvarsskolan - där kunskap ger trygghet

Originalet sedan 2012. Sveriges största utbildare inom självförsvar. Visste du att Självförsvarsskolans "självförsvarskurs för kvinnor" har utsetts till den populäraste kursen på hela Kurser.se? Av 10.000 kurser, inom olika ämnen, är Självförsvarsskolans kurs alltså den mest efterfrågade. Och det fyra...

Läs mer och visa alla kurser med Självförsvarsskolan

Highlights