Självförsvarsskolan- Skräddarsyr självförsvarskurs för företag, föreningar & privatpersoner

Självförsvarsskolan, i Stockholm (+3 orter)
Längd
Enligt överenskommelse
Nästa kurstillfälle
Enligt överenskommelse (+4 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Längd
Enligt överenskommelse
Nästa kurstillfälle
Enligt överenskommelse (+4 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

självförsvarskurs

Självförsvarsskolan är Sveriges största utbildare inom självförsvar och personlig säkerhet.

Vi anlitas varje år utav såväl myndigheter, företag och föreningar för att arrangera olika former av kurser och utbildningar. Vi har även arrangerat mindre allvarliga evenemang så som möhippor/svensexor. Självförsvarsskolan har stora och ändamålsenliga lokaler mitt i centrala Stockholm. Det är dock minst lika vanligt att vi på uppdrag håller utbildning i kundens egna lokaler, även utanför Stockholms län runt om i hela Sverige. 

Vill du att Självförsvarsskolan besöker din ort?

Att engagera Självförsvarsskolan kan ske på olika sätt. Ibland anlitas vi av kommuner. Kommunen står då för kostnaden av utbildningen för invånarna. Ibland bjuds vi in utav en förening eller företag specifikt för deras medlemmar eller personal. Utbildningen betalas då utav föreningen eller arbetsgivaren. Men allt oftare sker det på initiativ av en privatperson. En eldsjäl på orten som bokar upp en gymnastiksal och slänger upp ett evenemang på Facebook. Sen kommer vi när datum är överenskommet och deltagarantalet blivit lagom. Kostnaden för kursen stannar då på den enskilde.
Sammanfattningsvis, det mesta går att lösa. Det viktiga är att en initial kontakt tas, sen jobbar vi därifrån.

När man anlitar Självförsvarsskolan anländer vi med personal och all nödvändig utrustning. Samtliga deltagare är försäkrade och vi har även med oss vår egen Fysioterapeut som på plats ser över och tar hand om eventuella "krämpor" hos deltagarna.

I kontakterna med Självförsvarsskolan ska alla känna sig trygga. Vi har stor vana av att bemöta brottsoffer. Oavsett kön eller ålder. Oavsett om gärningen inträffat genom överfall eller inom relation.

Önskar du mer information eller känner direkt att du vill anlita oss. Lämna en intresseanmälan här på kurser.se eller ring på 08-707 98 00.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

Välj mellan 4 kursstarter

Enligt överenskommelse

  • Kurs
  • Göteborg

Enligt överenskommelse

  • Kurs
  • Malmö

Enligt överenskommelse

  • Kurs
  • Norrköping

Enligt överenskommelse

  • Kurs
  • Stockholm

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Självförsvarsskolan- Skräddarsyr självförsvarskurs för företag, föreningar & privatpersoner och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Självförsvarsskolan

Självförsvarsskolan - där kunskap ger trygghet

Originalet sedan 2012. Sveriges största utbildare inom självförsvar. Visste du att Självförsvarsskolans "självförsvarskurs för kvinnor" har utsetts till den populäraste kursen på hela Kurser.se? Av 10.000 kurser, inom olika ämnen, är Självförsvarsskolans kurs alltså den mest efterfrågade. Och det fyra...

Läs mer och visa alla kurser med Självförsvarsskolan

Highlights