Självförsvar för kvinnor: intensivkurs 7h

Självförsvarsskolan, i Stockholm (+4 orter)
Längd
7 timmar
Pris
895 SEK
Längd
7 timmar
Pris
895 SEK
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Självförsvar för kvinnor

Självförsvar för kvinnor - intensivkurs 7h

Om du planerar att gå en självförsvarskurs så gör ditt val med omsorg. Försäkra dig om att du väljer en etablerad och seriös aktör. Självförsvarsskolan är branschledande sedan 2012 och utgör originalet för den svenska marknaden.

Kursen är den mest omfattande och välbesökta i landet. Den har arrangerats i över 12 år och genomförts av mer än 8000 kvinnor. En utmanande, upplysande och underhållande heldag. Fylld av teori, taktik och träning. Innehållet är ständigt uppdaterat och leds av landets mest erfarna instruktörer inom ämnet.

Översikt av innehållet:

§ RISKANALYS
När är jag som mest sårbar?

§ PREVENTIV SÄKERHET
Förebyggande trygghetsåtgärder

§ SÄKERHETSHJÄLPMEDEL
Genomgång av överfallslarm och sprayer

§ ÅSKÅDAREFFEKTEN
När inträffar den och hur bryts den?

§ FÖRFÖLJD
Hur agerar jag om någon följer efter mig?

§ SJÄLVFÖRSVAR
Effektiva och lättlärda tekniker

§ REALISTISKA SCENARIER
Scenariebaserade övningar

§ STRESSTRÄNING
Övningar under simulerad stress/rädsla

§ ÖVA MOT MÄN
Övningar mot manliga instruktörer

§ JURIDIK
När får jag använda våld?

Inga förkunskaper krävs och inget sällskap behövs. Även om det blir allt vanligare att kompisgäng eller hela familjer deltar, så kommer de flesta fortfarande ensamma. Kursen genomförs individuellt och utvecklingen är högst personlig.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Vid varje kurstillfälle deltar kvinnor ur alla generationer. Från unga tjejer (lägsta åldersgräns är 13 år), till vuxna kvinnor och äldre damer. Det här är en kurs för precis alla kvinnor.

Kostnader

895 kr. Försäkring ingår i avgiften. Kursen är godkänd som friskvård och kan i många fall köpas direkt genom din friskvårdsleverantör. För mer information ring 08-707 98 00.

Kursledare

Instruktörerna
Kurserna leds av erfarna och pedagogiska instruktörer med ändamålsenlig auktoritet. Antalet instruktörer varierar beroende på antal kursdeltagare och det innebär att du som deltagare alltid erbjuds personlig coachning och feedback.

Merparten av Självförsvarsskolans instruktörer har yrkesanknytning till ämnet genom arbeten inom polisen eller säkerhetsbranschen. Flera är erfarna samtalsstödjare med mångårig bakgrund från Brottsofferjouren. Sammantaget finns stor erfarenhet av att bemöta människor som utsattas för våld eller övergrepp.

Träningsmässigt besitter personalen stora kunskaper inom nödvärnsvåld, laga befogenhet och tredjepartsskydd. Instruktörerna är licensierade av Svenska Budo- och kampsportsförbundet och utbildade inom kampformer som Krav Maga och Defendo. Flera har även mångårig bakgrund inom kampsporter som MMA och boxning.

På Självförsvarsskolan möter du alltid erfaren och kompetent personal.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Självförsvar för kvinnor: intensivkurs 7h och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 15 recensioner
Skriv en recension
5/5
Karolina
16 jan 2024
En trygg och lärorik miljö

Intensivt, utmanande och stärkande. Det teoretiska varvades med träning i en välkomnande miljö. Extremt professionell personal som fångar upp en på bästa sätt.

5/5
Åsa
24 feb 2018
Nyttigare än mina förväntningar

Var med i Stockholm och hade inte förväntat mig hur "brutalt" det skulle vara men det var en mycket nyttig erfarenhet som jag är säker kommer göra att jag inte fryser utan agera...

Visa hela
5/5
Gunilla Perméus
05 dec 2017
Proffsigt genomförd kurs

Tack för en mycket intressant och givande kurs. Kompetenta och lyhörda lärare. Trevlig, lättsam och varm atmosfär trots det bitvis obehagliga ämnet. Bra mix av teori och praktik...

Visa hela
Självförsvarsskolan

Självförsvarsskolan - där kunskap ger trygghet

Originalet sedan 2012. Sveriges största utbildare inom självförsvar. Visste du att Självförsvarsskolans "självförsvarskurs för kvinnor" har utsetts till den populäraste kursen på hela Kurser.se? Av 10.000 kurser, inom olika ämnen, är Självförsvarsskolans kurs alltså den mest efterfrågade. Och det fyra...

Läs mer och visa alla kurser med Självförsvarsskolan

Highlights