Visa kurser.se som: Mobil

Självförsvarsskolan - där kunskap ger trygghet

Originalet sedan 2012. Sveriges största utbildare inom självförsvar.

Visste du att Självförsvarsskolans "självförsvarskurs för kvinnor" har utsetts till den populäraste kursen under 2017 på hela Kurser.se? Av 10.000 kurser, inom olika ämnen, är Självförsvarsskolans kurs alltså den mest efterfrågade. Och det för andra året i rad.

Självförsvarsskolan är landets i särklass största utbildare inom självförsvar. Varje år utbildar vi ett stort antal myndigheter, företag och föreningar. Dessutom väljer varje år tusentals privatpersoner att genomföra någon av våra kurser. Självförsvarsskolan ligger på Kungsholmen i centrala Stockholm, men saknar geografiska begränsningar. Vi kan på förfrågan arrangera kurser, utbildningar och event över precis landet.

Skolan startades 2012 av en grupp poliser och ordningsvakter. Verksamheten karaktäriseras av att vara fullständigt prestigelös och består idag av ett stort antal verksamhetsgrenar. Utbudet omfattar bland annat gruppträning i självförsvar, privatlektioner (PT), kurser och seminarier. 

Instruktörerna har gedigen bakgrund inom olika kampformer som Krav Maga, Defendo, MMA och boxning. Samtliga är dessutom utbildade och licensierade av Svenska Budo & Kampsportsförbundet. Instruktörsgruppen består utav ett tiotal män och kvinnor. Merparten har civil yrkesanknytning till ämnet genom arbeten som polis, ordningsvakt och personskyddsväktare. Flera av instruktörerna har även mångårig bakgrund inom Brottsofferjouren.

Visa alla kurser med Självförsvarsskolan Sverige

Kurser

Kurs
Barn
Sport Pris Ort Snittbetyg
Självförsvar för barn och ungdom Stockholm
Sport & Äventyr
Självförsvar
Krav maga - Gruppträning VT2018 2 500 SEK Stockholm
Självförsvar för kvinnor: en lägerhelg 1 699 SEK Stockholm
Självförsvar för kvinnor: intensivkurs 7h 850 SEK Flera orter (12)          
(14)
Självförsvarsskolan- Skräddarsyr självförsvarskurs för företag, föreningar & privatpersoner Flera orter (5)

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Självförsvarsskolan Sverige och veta mer om deras kurser.

  Kontakta arrangören

  Få mer information

  Anmäl ditt intresse 

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt

Kontaktuppgifter

Självförsvarsskolan Sverige

Hantverkargatan 22
11221 Stockholm

Tel: 08-707 98 00
www.sjalvforsvarsskolan.nu

Recensioner

Åsa   |   2018-02-24
Var med i Stockholm och hade inte förväntat mig hur "brutalt" det skulle vara men det var en mycket nyttig erfarenhet som jag är säker kommer göra att jag inte fryser utan agerar om jag blir drabbad. Teoripassen gav värdefulla insikter. Även om jag var mörbultat efteråt är jag mycket glad att jag var med.
          (5)
Gunilla Perméus   |   2017-12-05
Tack för en mycket intressant och givande kurs. Kompetenta och lyhörda lärare. Trevlig, lättsam och varm atmosfär trots det bitvis obehagliga ämnet. Bra mix av teori och praktik. Omtanke och humor! Bra övningar!
          (5)
Emmie Linden   |   2017-02-17
Den här kursen var verkligen superbra! Med väldigt kompetenta instruktörer som tog det hela på väldigt stort allvar vilket fick en att känna att man var i bra händer. Under kursen fick man lära sig allt mellan tankesättet en ska ha till hur en väl ska agera om man hamnar i en krissituation. Jag rekommenderar verkligen att alla ska gå denna kurs!...
Visa hela
          (5)