Visa kurser.se som: Mobil

Självförsvarsskolan - där kunskap ger trygghet

Originalet sedan 2012. Sveriges största utbildare inom självförsvar.

Visste du att Självförsvarsskolans "självförsvarskurs för kvinnor" har utsetts till den populäraste kursen på hela Kurser.se? Av 10.000 kurser, inom olika ämnen, är Självförsvarsskolans kurs alltså den mest efterfrågade. Och det två år i rad.

Självförsvarsskolan är landets i särklass största utbildare inom självförsvar. Varje år utbildar vi ett stort antal myndigheter, företag och föreningar. Dessutom väljer varje år tusentals privatpersoner att genomföra någon av våra kurser. Självförsvarsskolan ligger på Kungsholmen i centrala Stockholm, men saknar geografiska begränsningar. Vi kan på förfrågan arrangera kurser, utbildningar och event över precis landet.

Skolan startades 2012 av en grupp poliser och ordningsvakter. Verksamheten karaktäriseras av att vara fullständigt prestigelös och består idag av ett stort antal verksamhetsgrenar. Utbudet omfattar bland annat gruppträning i självförsvar, privatlektioner (PT), kurser och seminarier. 

Instruktörerna har gedigen bakgrund inom olika kampformer som Krav Maga, Defendo, MMA och boxning. Samtliga är dessutom utbildade och licensierade av Svenska Budo & Kampsportsförbundet. Instruktörsgruppen består utav ett tiotal män och kvinnor. Merparten har civil yrkesanknytning till ämnet genom arbeten som polis, ordningsvakt och personskyddsväktare. Flera av instruktörerna har även mångårig bakgrund inom Brottsofferjouren.

Visa alla kurser med Självförsvarsskolan Sverige

Kurser

Kurs
Barn
Sport Pris Ort Snittbetyg
Självförsvar för barn och ungdom Stockholm
Sport och Äventyr
Självförsvar
Självförsvar - Gruppträning VT2019 2 500 SEK Stockholm
Självförsvar för kvinnor: en lägerhelg 1 799 SEK Stockholm
5,0 (3)
Självförsvar för kvinnor: intensivkurs 7h 850 SEK Flera orter (8)
5,0 (14)
Självförsvarsskolan- Skräddarsyr självförsvarskurs för företag, föreningar & privatpersoner Flera orter (4)

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Självförsvarsskolan Sverige och veta mer om deras kurser.

Kontaktuppgifter

Självförsvarsskolan Sverige

Hantverkargatan 22
11221 Stockholm

Tel: 08-707 98 00
www.sjalvforsvarsskolan.nu

Recensioner

Ida
(5)
Att delta i det här lägret är bland det bästa och viktigaste jag gjort. Träning som får en testa båda fysiska och psykiska gränser, och underbar kompetent personal som pushar de som behöver, och visar omtanke om den som behöver det också. Efter en sådan helg känner jag mig bättre rustad för farliga situationer, men även för livet i allmänhet. Ja...
Visa hela
Evelina
(5)
Tuff, krävande, utmanande och inspirerande kurs både fysiskt och mentalt - efter egen nivå och förmåga. Professionell, pedagogisk och erfaren personal leder dig med trygg hand igenom i hög grad verklighetstrogna övningar. Stort värde för pengarna och du får så mycket mer än själva kursen i form av nya vänner och natursköna upplevelser. Jag har i...
Visa hela
Sara Mansten
(5)
Mycket professionell handledning i praktik och teori. Jag är efter denna kurs i betydligt högre grad förberedd. Bara det att under en helg träna på att slå/skada en annan människa, då de flesta av oss är tränade i att visa hänsyn, vara artiga! Tack!
Självförsvarsskolan Sverige
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 17 recensioner
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Självförsvarsskolan Sverige och få mer information, fyll i följande uppgifter: