Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Självförsvarsskolan Sverige

Snittbetyg: 5

Baseras på 17 recensioner

Ida
(5)
Att delta i det här lägret är bland det bästa och viktigaste jag gjort. Träning som får en testa båda fysiska och psykiska gränser, och underbar kompetent personal som pushar de som behöver, och visar omtanke om den som behöver det också. Efter en sådan helg känner jag mig bättre rustad för farliga situationer, men även för livet i allmänhet. Ja...
Visa hela
Evelina
(5)
Tuff, krävande, utmanande och inspirerande kurs både fysiskt och mentalt - efter egen nivå och förmåga. Professionell, pedagogisk och erfaren personal leder dig med trygg hand igenom i hög grad verklighetstrogna övningar. Stort värde för pengarna och du får så mycket mer än själva kursen i form av nya vänner och natursköna upplevelser. Jag har i...
Visa hela
Sara Mansten
(5)
Mycket professionell handledning i praktik och teori. Jag är efter denna kurs i betydligt högre grad förberedd. Bara det att under en helg träna på att slå/skada en annan människa, då de flesta av oss är tränade i att visa hänsyn, vara artiga! Tack!
Åsa
(5)
Var med i Stockholm och hade inte förväntat mig hur "brutalt" det skulle vara men det var en mycket nyttig erfarenhet som jag är säker kommer göra att jag inte fryser utan agerar om jag blir drabbad. Teoripassen gav värdefulla insikter. Även om jag var mörbultat efteråt är jag mycket glad att jag var med.
Gunilla Perméus
(5)
Tack för en mycket intressant och givande kurs. Kompetenta och lyhörda lärare. Trevlig, lättsam och varm atmosfär trots det bitvis obehagliga ämnet. Bra mix av teori och praktik. Omtanke och humor! Bra övningar!
Emmie Linden
(5)
Den här kursen var verkligen superbra! Med väldigt kompetenta instruktörer som tog det hela på väldigt stort allvar vilket fick en att känna att man var i bra händer. Under kursen fick man lära sig allt mellan tankesättet en ska ha till hur en väl ska agera om man hamnar i en krissituation. Jag rekommenderar verkligen att alla ska gå denna kurs!...
Visa hela
Helena
(5)
Att ge varandra käftsmällar var uppvärmingen sen gjorde det ondare och ondare och blev värre och värre. Den bästa dagen i mitt liv! Borde alla tjejer göra!
Ivone
(5)
Jag har aldrig behövt försvara mig mot någon, men om den dagen kommer så vill jag inte bli handlingsförlamad. Det va en väldigt väldigt bra kurs och tack för att Ni lär oss kvinnor försvara oss. När killarna kommer in i slutet av kursen och vi skulle göra övningarna med dom, hände det något med mig. Jag blev arg , riktigt arg och jag fick en k...
Visa hela
Sanna Larsson
(5)
Jag var överraskad över hur praktisk kursen var, men glatt överraskad eftersom man lär bäst av att göra. Väldigt bra ledare som informerade, knstruerade och stöttade genom övningarna som va svåra. Mycket var svårt och jobbigt rent psykiskt, men jag kände mig trygg i miljön och kunde fullfölja alla övningar!
Fanny
(5)
Jag hade inte så mycket förväntningar men redan den första kvarten och i den första övningen på kursen sattes nivån för vad dagen skulle innehålla. Så himla skönt, det var ett uppvaknande både fysiskt och psykiskt. De skapar en miljö där jag känner mig trygg samtidigt som jag lär mig att hantera det otrygga. Det var en bra blandning av högint...
Visa hela
Jenny
(5)
Mycket pedagogiskt och bra upplagd utbildning. Känslan att faktiskt få testa på riktigt, har aldrig slagit någon förut och få känna att jag faktiskt hade bra kraft med både händer och ben. Stärkte tron på mig själv! Gick med mina döttrar och vi känner oss stärkta även om det var jobbigt och läskiga samtal som faktiskt händer.
Sirle Körvits
(5)
Kursen var väldigt bra organiserad, med professionella och engagerade instruktörer. Som deltagare var det stundvis tufft, både mentalt och fysiskt, men jag fick med mig otroligt viktiga kunskaper och erfarenhet för att kunna försvara mig själv bättre. Dessutom även viktig självkännedom i svåra situationer.
LML
(5)
Tack för en helintensiv och lärorik heldag i söndags, jag tar med mig massor från kursen! Många intryck och ny kunskap, "smälter" innehållet ännu. I bästa fall kommer det jag lärt mig aldrig till användning, men nu är jag bättre rustad om det skulle behövas. Mycket bra träning!
Nicole S
(5)
Jag är så otroligt glad att jag gick på denna kurs, lärde mig massor och kommer att känna mig tryggare i fortsättningen! Även om jag valde att inte delta i de två sista övningar så lärde jag mig otroligt mycket av att se på! Instruktören var så grym på att prata och berätta.. 5 av 5 får ni utav mig och självklart kommer jag att fortsätta rekomme...
Visa hela
Sabina
(5)
Genomförde nyligen kursen tillsammans med mina tonårsdöttrar, varav den ena var väldigt orolig innan. Men Självförsvarsskolans instruktörer fick henne att känna sig trygg. Vi fick ett oerhört professionellt och sympatiskt bemötande. Kursdagen var svettig men otroligt lärorik. Rekommenderas starkt.
Ellie
(5)
Kursen vid självförsvarsskolan var otroligt lärorik och upplysande. Det tillsammans med kunniga och proffesionella instruktörer gjorde dagen väl spenderad . Rekommenderas.
Elisabet
(5)
Riktigt bra instruktörer som har mycket kunskap och erfarenhet i ämnet. Fick svar på alla frågor och känner verkligen att det var en lärande upplevelse. Rolig träning dessutom.
Hobbytest

Hobbytest kurser.se

Vilken hobbytyp är du?

Inspireras till att göra något nytt på fritiden.

Starta testet