Visa kurser.se som: Mobil

Om ESDS                                                                                           

ESDS är framtaget och grundat av Slavo Gozdzik och som arbetar med självförsvar och defensiv taktikträning inom Polisväsendet. Explosive Self Defence System (esds)  är ett koncept som finns och tränas i olika delar av världen så som England, Polen, Belgien och på många andra platser runt om i världen. ESDS baseras på kroppens instinktiva reaktioner - utförda med ren grov-motorik. ESDS koncept och metoder är mycket enkla att lära sig och utföra, samt att komma ihåg i stressfulla/hotfulla situationer. Det är viktigt att lära sig både det teoretiska och praktiskt och något som är effektivt om man har oturen att bli utsatt av en mycket starkark angripare om man själv är mindre och svagare. Eftersom dessa metoder baseras på våra instinktiva och grov-motoriska rörelser krävs minimalt med tid för inlärning och eventuell repetition/fortbildning.

Varför ska man gå denna kursen?

Man ska gå denna kurs om man vill träna självförsvar för att lära sig hur man på kort tid lär sig hur man försvarar sig i olika hotfulla situationer. Varje deltagare får de verktygen de behöver för att få en bättre förståelse om vad som krävs om en våldsam situation uppstår. Framför allt ska man gå denna kursen för att stärka sig kunskapsmässigt - fysiskt och mentalt.

Vart kan man träna ESDS och hur fungerar det? 

Systemet har funnits i Västmanland sedan 2014, och instruktörerna som lär ut inom detta systemet har mycket stor erfarenhetKurserna hålls i Köping men även runtom inom hela Västmanland. Vi anordnar lokal till varje tillfälle men vi kan även förflytta oss efter en förfrågan. Så kommer vi till er stad och håller i seminarium och privatkurser eller för en hel grupp eller till företag. Vi håller även i kortare föreläsningar där vi belyser våld och våldets effekt. Vi har privatkurser för de som vill träna och vill vara helt anonyma. Vi har tystnadsplikt om varje person som tränat hos oss och lämnar aldrig ut någon information om någon.

Kläder utrustning:

Jag på ESDS Köping tar ej något ansvar för att deltagarnas klädsel är hel och ren efter kursen. Deltagarna ombedes därför att ha med sig kläder som de ej är rädda om. Typ vardagskläder, så som jeans, tshirt och sliten jacka samt helst skor som inte svärtar golvet. Kom ihåg att varje person bär ett eget ansvar av det de lär sig hos oss.

OBS Våra regler och krav:
Du ska ej vara straffad för grova våldsbrott. Minsta ålder att träna är satt till 15 år följt av målsmans godkännande och underskrift. Vi förbehåller oss rätten att neka deltagande i våra kurser om vi misstänker att någon inte uppfyller de riktlinjer vi har rörande alla människors lika värde jämställdhet och demokratiska värderingar. Vi har nolltolerans mot droger, våld, mobbing och diskriminering.

Visa alla kurser med ESDS KOPING

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs kurser?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kurser

Kurs
Sport och Äventyr
Självförsvar Pris Ort Snittbetyg
Självförsvar för kvinnor/tjejer - intensivkurs Från 500 SEK Köping
5,0 (7)
Självförsvar kvinnor och män - intensivkurs Från 500 SEK Köping
5,0 (2)

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med ESDS KOPING och veta mer om deras kurser.

Kontaktuppgifter

ESDS KOPING

73100

Mobil 076-4199530

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 9 recensioner.

Linn N
(5)
Lärorik kurs där man får utmana sig själv och många nya tips. Bra och engagerad instruktör!
Catrine Vånsjö
(5)
Jätte duktig tränare
Jan Rosendahl
(5)
Jag och min dotter anmälde oss till kursen, och det är absolut inget vi ångrar. Kursen va så intressant och givande så dom sju timmar vi höll på bara försvann. Den bästa och kunnigaste instruktören jag har haft. Jag kan verkligen rekommendera en av Esds kurser. Mvh Jan
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 9 recensioner.
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med ESDS KOPING och få mer information, fyll i följande uppgifter: