Qigong - Muskel Fight

ESDS KOPING, i Köping (+1 orter)
Längd
5 timmar
Pris
800 SEK
Nästa kurstillfälle
25 maj, 2024 (+7 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Längd
5 timmar
Pris
800 SEK
Nästa kurstillfälle
25 maj, 2024 (+7 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Från 800 SEK / person

Kursbeskrivning

Qigong!

Kraftfull Qigong för alla

Denna Qigong-metod är grundad av Gabriel som i sitt led tränat med många kända Qigong kamp- och självförsvarsutövare just gjord för att stärka och sin kropp och själ. Jag antar att du är här för att du är nyfiken på att veta mera om denna qigongmetod. Nåväl, då du är på rätt plats!

Gabriel är Qigong-utövare och självförsvarsinstruktör och vet hur det är att jobba med människor som är osäkra, stressade, rädda och lever i obalans. Gabriel som kursledare hjälper dig att snabbt att få kontakt med vårt inre och yttre och bygga styrka på bara 1 tillfälle och såklart ju mer vi övar desto starkare effekt blir det. Qigong måste vara realistisk och ge harmoni lugn på samma gång, likaså yttrar sig akut stress, panikångest, PTSD och rädsla är ofta instinktivt när det väl drabbar oss. 

De stora fördelarna med qigong är att det kan utövas på många olika sätt. Vår metod är just Hård muskel Qigong, även kallad " Hard Chi Kung". Det är en gammal kinesisk kampsport som kan göras både sittande och stående med olika rörelser såsom styrkeövningar kombinerat med andningsövningar, stretchövningar och meditation. Detta förbättrar rörligheten hälsan måendet styrkan så att du kan röra dig mer fritt under dagen. 

Prova våran Qigong-kurs för att hjälpa dig att förbättra din rörlighet styrka och bygga muskler eller gå ned i vikt. Qigong är mycket lätt att följa och att komma ihåg.

Kommande kursstarter

Välj mellan 7 kursstarter

25 maj, 2024

 • Kurs
 • Köping
 • Svenska

15 juni, 2024

 • Kurs
 • Köping
 • Svenska

16 juni, 2024

 • Kurs
 • Köping
 • Svenska

3 augusti, 2024

 • Kurs
 • Köping
 • Svenska

31 augusti, 2024

 • Kurs
 • Köping
 • Svenska

7 september, 2024

 • Kurs
 • Köping
 • Svenska

Gäller större grupper enligt överenskommelse - (tillgänglig lokal ett krav)

 • Kurs
 • Sverige

Målgrupp

Kraftfull QIGONG FÖR ALLA !

Du lär dig allt på ett tillfälle och tanken är att du kan få med dig material att öva hemifrån eller vart du än befinner dig på jorden.

ÖVRIGT:
Kursen vänder sig till alla åldrar och utifrån sin egna kapacitet. Du är välkommen som du är du behöver inte ha tidigare erfarenhet av QiGong. Rörelsedelen av träningen utförs sittande och  stående. Du deltar på dina egna villkor och vilar när du behöver. Ha bekväma löst sittande kläder för optimal rörelsefrihet. Inga skor behövs men du kan ta med dig varmare strumpor eller inneskor. 


Skicka gärna en intresseanmälan! Frågor om denna kurs ges på mejl eller telefon om så önskas. Efter kursen ges enkla tips & råd på kinesisk medecin / samt egen hem träning.

Kostnader

BETALNING:

För att boka din plats, behövs en betalning göras en vecka innan kursstart på 400 kr. Resterande betalas på plats Swish / Kontant funkar.

Avbokningsavgift 400 kr, om du inte avbokar inom 48 timmar innan kursstart.

I samband med betalningen skickas mejl ut med direkt destination, om plats och all annan övrig info som behövs till varje deltagare. 

Om kursen förmodan skulle ställas in så återbetalas pengarna till varje deltagare.

Vid större grupper över 10 personer kan jag resa till annan ort för att hålla i utbildning. Då tillkommer reseersättning samt att ni måste kunna erbjuda lokal. Vid privatträning så gäller minimum två personer Då tillkommer reseersättning samt att ni måste kunna erbjuda lokal.

Kursledare

kursledare

Gabriel är 44 år gammal och har grundat sitt egna system Wgong med väl effektivt utvalda metoder anpassbart för dagens samhälle och levnadssätt. Gabriel är licensierad under Slavo gozdzik som har tränat under mycket erfarna instruktörer och har Healing QiGong, Meditation och Yang Lu Chan taiji som bakgrund. 

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Qigong - Muskel Fight och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
5/5
Amanda och Per-Åke
06 maj 2024
Wgongkurs med Garbriel Hedentorp

Kursledaren Gabriel har mycket goda kunskaper som han delade med sig fritt och på ett intressant sätt. Han var metodisk i det praktiskt utförandet. Vi var mycket nöjda med kurs...

Visa hela
5/5
Jenny Ståhl
06 maj 2024
Qigong utan nonsens

I söndags var jag på kurs i Köping för att pröva på ett Qigong system kallat Wgong. Jag ska erkänna att jag var väldigt nervös, Efter en kort introduktion av programmet kände j...

Visa hela
ESDS KOPING
73100

Om ESDS                                                                                           

ESDS är framtaget och grundat av Slavo Gozdzik och som arbetar med självförsvar och defensiv taktikträning inom Polisväsendet. Systemet har funnits i Sverige ända sen 1998. Explosive Self Defence System (esds) är ett koncept som finns och tränas i olika delar...

Läs mer och visa alla kurser med ESDS KOPING

Highlights