QiGong

Längd
10 veckor
Pris
2 438 SEK inkl. moms
Nästa kurstillfälle
15 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
10 veckor
Pris
2 438 SEK inkl. moms
Nästa kurstillfälle
15 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Info om QiGong

QiGong

Aktiv Qigong för dig som vill undersöka hur skonsamma rörelser leder till större medvetenhet om din kropp och själ. 

Vi utforskar tillsammans hur rörelser och hållning kan bli alltmer effektiva, på din kropps egna villkor, utan prestationskrav. Samtidigt leds du in mot bekantskapen din energikropp och hur den kan användas i rörelserna. 

Vi utför rörelserna med medveten närvaro. Ditt sinne guidas då till ett meditativt tillstånd av djupare återhämtning. Du får möjlighet att upptäcka hur rörelse kan ge allt djupare erfarenheter på många plan. För ett smidigare kropp och samtidigt ett rikare och friskare liv.

Kinesisk symbol

Dubbel effekt: Känn lugn, få energi
Qi Gong kombinerar konditionsträning, meditation och avslappning, vars syfte är att få kontroll och harmonisera den livskraft som flyter genom kroppen. Är man trött blir man piggare. Är man uppe i varv blir man lugnare.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

18-80 år. Inga förkunskaper behövs.

Veckotider:

Tisdagar: 19.15-20.30

Instruktör

Instruktör:Sabina von Olnhausen Orrby

Jag älskar att nyfiket utforska och dela med mig av olika aspekter av hur kreativ energi kan boosta enheten av kropp och själ. Denna röda tråd har fört mig till en mångfald av utbildningar och erfarenheter. Verktyg som hjälpt mig balansera mitt liv i affärsvärlden. Lärarutbildad av Qigong Akademien, med 4 års fördjupad vidareutbildning. Lett kurser i Kundalini- / Livsyoga sedan 2005.
Fördjupade utbildningar och erfarenheter inom Medicinsk yoga, Ayurveda, Sat Nam Rasayan healing, och Kraniosakral terapi med basmedicin. Lärare i Vedic Art, en metod som öppnar för kreativt måleri.


Kostnader

Kurs 10 ggr: 2300 kr

Medlemspris: 1840 kr
Villkor medlemsrabatt:Du som har ett träningskort som är bundet minst 6 månader (Autogiro, periodkort eller årskort), ej fryst, på Kroppsverkstan eller Yogarummet räknas som medlem. 

Träningskort som ej ger rätt till medlemsrabatt är:
Prova på kort
Månadskort
Klippkort

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av QiGong och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.