Kraftfull Qigong för alla

SV Västmanland, i Västerås
Längd
6 timmar på 1 tillfällen
Pris
695 SEK
Nästa kurstillfälle
22 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
6 timmar på 1 tillfällen
Pris
695 SEK
Nästa kurstillfälle
22 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning


INNEHÅLL
Kraftfull Qigong för alla

Denna Qigong-metod kallas för Wgong på grund av det fria utrymmet av rörelser och metoder. Grundaren är Gabriel som tränat med många Qigong kamp- och självförsvarsutövare just för att stärka sin kropp och själ. Den utgår från hård muskel Qigong, även kallad " Hard Chi Kung". Det är en gammal kinesisk kampsport som kan göras både sittande och stående med olika rörelser såsom styrkeövningar kombinerat med andningsövningar, stretchövningar och meditation. Detta förbättrar rörligheten så att du kan röra dig mer fritt under dagen. Denna Qigong hjälper dig att förbättra din rörlighet styrka och bygga muskler

Den här metoden är instinktiv och lugnande på samma gång. Den stora fördelen med Qigong är att den kan utövas på många olika sätt och var som helst.

1. Vi startar med att värma upp och öppna de 12 meridianerna.
2. Vi fortsätter med de 8 brokaderna övning med vikter.
3. Vi fortsätter med de 8 brokaderna övning i avslappnad form.
4. Vi fortsätter med stretch och hälsoövningar.
5. Vi avslutar med Meditation
6. Frågestund och tips och råd

ÖVRIGT:
Kursen vänder sig till alla åldrar 18-80 och utifrån din egna kapacitet. Du är välkommen som du är - du behöver inte ha tidigare erfarenhet av QiGong. Rörelsedelen av träningen utförs sittande eller stående med vissa träningsredskap. Du deltar på dina egna villkor och vilar när du behöver. Ha bekväma löst sittande kläder för optimal rörelsefrihet. Inga skor behövs men du kan ta med dig varmare strumpor eller inneskor.

Ta med vattenflaska och lättare mat.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs

LEDARE
Gabriel har grundat sitt egna Qigong system Wgong med väl utvalda metoder. Han har tränat med flertalet med kampsports utövare och Qigonginstruktörer. Han är licensierad av Slavo Gozdsic inom säkerhetsbranschen och har Healing QiGong, Meditation och Yang Lu Chan taiji som bakgrund.

BETALNING
Betalning sker via klarna när du anmäler dig via hemsidan!
Hos Klarna kan du betala med kort, via faktura eller direkt via din internetbank. Du kan också välja att delbetala. Du avgör själv utifrån dina önskemål och förutsättningar.
Om du har någon rabatt så måste du ringa in och anmäla dig och ange vilken rabatt du är berättigad till.

START
Startar vid angivet datum och fulltecknad grupp

ENKÄT
Du kommer i slutet av kursen att få en webbenkät via mail. Vi är tacksamma om du tar dig tid att svara på webbenkäten. Den ger oss underlag för att förbättra vår verksamhet. Tack på förhand.

VILLKOR
I samband med att du anmäler dig till denna kurs/föreläsning så godkänner du våra anmälningsvillkor och personuppgiftshantering.
LÄS MER HÄR

Veckodag:
Tid: 13:00-19:00
Lokal: Lysgränd 1
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

22 september, 2024

  • Kurs
  • Västerås

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Kraftfull Qigong för alla och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
SV Västmanland
Lysgränd 1
72130 VÄSTERÅS

Studieförbundet Vuxenskolan Västmanland 

Studieförbundet Vuxenskolans bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är den mest pådrivande och engagerade lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle. SV är mångfaldens studieförbund...

Läs mer och visa alla kurser med SV Västmanland

Highlights