Qigong - de fem elementen

Längd
8 tillfällen
Pris
1 650 SEK
Nästa kurstillfälle
3 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
8 tillfällen
Pris
1 650 SEK
Nästa kurstillfälle
3 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Vill du öka ditt välbefinnande och höja din livskvalitet? Ta hjälp av Qigong som kan hjälpa dig vid trötthet, stress, utbrändhet, klimakteriebesvär och flera andra symtom.

I denna grundkurs går vi igenom de fem elementen och deras betydelse för inre harmoni. Varje kurstillfälle innehåller både teori och övningar. Vi arbetar med långsamma, mjuka rörelser, med sinne och medveten andning. 


Övningarna kan användas både i förebyggande syfte och för att lindra smärta. Qigong ger bra effekt vid klimakteriebesvär, högt blodtryck, trötthet, stress och utbrändhet. Rörelserna vi gör stärker andningsorgan, rörlighet, muskulatur i armar och ben, nervsystemet, aktivitet i hjärta och blodkärl, immunförsvar samt bromsar åldringsprocessen.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

3 september, 2024

  • Kurs
  • Göteborg
Folkuniversitetet Göteborg
Box 2542, Norra Allégatan 6
403 17 Göteborg

Allt började med en kurs. Folkuniversitetet är ett oberoende studieförbund som erbjuder folkbildning och vuxenutbildning i hela Sverige. Vi står för pedagogisk förnyelse, ett nära samarbete med universiteten och är fristående från politiska, religiösa och fackliga intressen. Hos oss väljer...

Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet Göteborg

Highlights