Visar 1-19 av 19 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar kurser i sökresultatet.
Visar 1-19 av 19 träffar

Mer om sånglektioner i Stockholm

För att bli bra på något krävs träning, likaså för din sångröst. På en sånglektion hjälper en sångpedagog dig att hitta tekniker för att du ska utveckla din röst. Under lektionerna lär du dig uppvärmningsövningar för både kroppen och rösten, musikteori och får testa på olika genrer. På så sätt lär du dig behärska många sångtekniker och hur du anpassar din röst utifrån olika låtar. Du utvecklar dig röst samtidigt som det är en kul aktivitet för dig som tycker om musik.

Du kan gå en sånglektion i Stockholm oavsett om du är nybörjare eller har sjungit i flera år. Många utbildare erbjuder anpassade lektioner utifrån dina behov och önskemål för att du ska ha möjlighet att bli bättre som solosångare. Det viktiga är att du ska ha roligt och släppa på eventuella spärrar så att du kan känna dig självsäker i din egen sångröst. 

Vilka olika typer av sånglektioner finns det? 

Du välja att rikta in dig på en specifik genre såsom jazz, folklig sång eller musikal, men det finns även sånglektioner där du har möjlighet att testa alla genrer. Det är en chans för dig att eventuellt hitta en genre som du tycker passar dig bäst eller utmana dig själv genom att sjunga något du vanligtvis inte brukar göra. 

För dig som hellre sjunger tillsammans med någon finns det även sånglektioner i Stockholm som erbjuder gruppundervisning. Det kan vara tillsammans med en kompis för att öva på att sjunga i par. På så sätt får du lära dig att sjunga stämsång och dessutom öva på att sjunga inför andra.

Vad kostar en sånglektion i Stockholm?

Sånglektioner i Stockholm varierar i pris beroende på vilken du väljer. Det har att göra med hur många tillfällen som erbjuds. Du kan välja att endast gå en gång men det finns även de kurser där du har möjlighet att ta flera sånglektioner under en längre period. Det är helt upp till dig beroende på vad du är ute efter. 

Jämför kurser
Mer inom området
Sånglektioner fyllda med glädje ...
Vocal Devotion

På Vocal Devotion hittar du engagerade sångpedagoger som arbetar för att du ska få en så trivsam sångstund som möjligt. Vocal Devotion tror starkt på att sång gör att människor mår bättre både fysiskt och psykiskt. Därför anordnar de sångkurser för alla som vill sjunga och må bra. Du kan välja att få personlig coaching, sjunga i små grupper eller i kör.

Läs mer
Sånglektioner i Stockholm
Vokalkraft

Utveckla sin sångröst hos Vokalkraft i Stockholm. Här hjälper Örjan Gotensjö dig att ta din sång till nya nivåer, oavsett om du är nybörjare eller vill ha avancerad sångcoachning. 

Läs mer