Visa kurser.se som: Mobil

VÄLKOMMEN TILL DIN JÄGARSKOLA PÅ ULKERÖDS GÅRD


Några mil upp från den bohuslänska kusten, inbäddat i landskapet bland ängar, skogar och bergsknallar ligger Ulkeröd, en gård med anor ända från 1700-talet.

Mitt emellan Bohusläns bergiga kustlandskap och Dalslands djupa skogar ligger Sannesocken och Ulkeröds Gård. Här är landskapet böljande, vackert och varierat – skog, sjöar, bergsknallar, åkrar, ängar och hagar om vart annat. Den gamla kulturbygden har aldrig lämpat sig riktigt väl för storskaligt jordbruk. Folket här har fått försörja sig på lite av varje, jakt, fiske, djurhållning och småskaligt jord- och skogsbruk. Ulkeröd har varit en boplats ända sedan 1400-talet och byggnaderna som finns på gården har anor från 1600-talet. Tack vare varsam renovering känns historien av än i dag på gården. Alla renoveringar samt nybyggnationer smälter in och ger en genuin känsla som harmonierar med naturen och miljön runtomkring.

Det var de här vackra omgivningarna som jag och min familj föll för när vi köpte Ulkeröds Gård år 2003. Jag tror att vi letade i närmare tio år efter det perfekta stället för avkoppling, naturupplevelser och jakt. Det är verkligen en lisa för själen att komma hit från storstan. Den friska luften, dofterna och tystnaden gör det lätt att varva ner och koppla bort vardagens stress. Här samlar vi kraft och inspiration bara av att andas och vara.

Välkommen till Ulkeröds Gård
Lena och Lars Olof Lyrdal

Mer information
För mer information om Ulkeröds Gård eller deras utbildningar, gör en intresseanmälan nedan.

Visa alla kurser med Ulkeröds Gård

Kurser

Kurs
Jakt och Fiske
Jägarexamen Pris Ort Snittbetyg
Högvilt - kulskytte inför högviltsprov 3 990 SEK Flera orter (2)          
(1)
INTENSIVUTBILDNING I GÖTEBORG 3 990 SEK Göteborg
Jägarexamen - Intensivutbildning utanför Göteborg 10 995 SEK Flera orter (2)          
(8)
Praktisk Jägarskola 6 925 SEK Munkedal
Övrig jakt
Tillvaratagande av vilt Munkedal
Vilthanterarkurs med Lasse Bengtsson 1 795 SEK Flera orter (2)
Mat och Dryck
Matlagning
Från skott till gryta 3 450 SEK Flera orter (3)          
(1)
  • = Video

Visa alla

Video

Ulkeröds Gård

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Ulkeröds Gård och veta mer om deras kurser.

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt

Kontaktuppgifter

Ulkeröds Gård

Ulkeröds Gård
455 96 Hedekas

Tel: 0524-620 50
Mobil 070-233 32 05
dinjagarskola.se

Recensioner

Björn D.   |   2018-03-19
Mycket bra kurs. Bra, kunniga, trevliga och avslappnade kursledare. Mycket bra bemötande från all personal. Mycket bra mat. Mycket bra infrastruktur (Byggnader och platser). Hela tiden fick man det där "lilla extra".
          (5)
Bert Karlsson   |   2017-08-18
Från den allra första kontakten med Ulkeröds Gård, slås man av häpnad hur fantastiskt platsen är och människorna där!! En genuin och familjär atmosfär i hjärtat av Hedekas. Hade nöjet att vara på kurs hos er i höstas, och vill så gärna få möjligheten att komma till Ulkeröd igen, denna gången med övernattning. Hoppas vi ses.....
          (5)
Alexander Edvardsson   |   2016-09-28
Går du i tankar om att ta jägarexamen och du vill ha det så bekvämt och enkelt runt om kring dig som det bara går? Då är detta valet för dig! Allt är perfekt runt om kring själva utbildningen det gör att man helt och fullt kan koncentrera sig på varför man är där, att ta jägarexamen. Utbildningen i säg är mycket bra upplagd både dom teoretis...
Visa hela
          (5)