Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Praktisk Jägarskola

Ulkeröds Gård
Kursinformation
Göteborg, Munkedal
3 dagar
8 995 SEK
Kommande starter
Munkedal
2020-06-04  
8 995 SEK
2020-07-02  
8 995 SEK
2020-09-08  
8 995 SEK
2020-09-10  
8 995 SEK

Kursbeskrivning

Paktisk Jägarskola är den perfekta utbildningen för dig som läst den teoretiska delen på egen hand eller hos studieförbund eller liknande.

Den Praktiska Jägarskolan är en komplett kursmed grundprov i hagel-, kula- och högviltskytte,som genomförs som en Intensivkurs på Ulkeröds Gårds skjutbanor. Ett krav är att du har klarat det teoretiska provet tidigare.

Utbildningen är Torsdag-Söndag och avslutas med uppskjutningar inför Jägareförbundets ex- aminatorer. Provavgiften betalas direkt till dem.Du lär dig skyttets grunder på ett riktigt sätt ochfår gott om tid för att öva, övning ger färdighet!

Under såväl praktiska som teoretiska vapenmo- ment får du hjälp av våra erfarna skjutinstruktö- rer. När du klarar de avslutande proven har du en komplett jägarexamen.

Lån av vapen och all övningsammunition ingår självklart i priset. Stor vikt läggs vid att hantera vapen på ett säkert sätt.

Utbildningspaketet inkluderar övernattning påUlkeröds Gård, frukost, fika, lunch och middag. På lördagen ingår en fyrarätters middag pårestaurang Ekbacken.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

En praktisk utbildning för dig som har klarat Jägarexxamens teoretiskt prov.

Skjutbanan

Lerduvebanan

På Ulkeröds Gård finns Ulkeröd Wingshooting Club, en av landets mest utmanande skjutbana för lerduveskytte. Här kan vi simulera alltifrån höga fasaner och sträckande änder till ripor och löpande hare. Vi har skapat så jaktliknande situationer som det bara är möjligt.

Allt för att du ska kunna träna ditt jaktskytte och bli en säkrare skytt. Med cirka 60 lerduvekastare och ett antal olika skjutstationer är möjligheterna många och begränsningarna få.
Ulkeröd Wingshooting Club ligger inbäddad i omgivningarna intill ett berg och har ett flertal skjutplatser, egen grillplats och ett trivsamt klubbhus med plats för undervisning, konferens och avkoppling. Mellan skjutningarna dricker vi kaffe i solen eller värmer oss vid brasan.

Hit är alla välkomna, du kan komma hit enskilt för att förbättra ditt hagelskytte tillsammans med en instruktör, eller som grupp med jaktlaget för att värma upp inför den stundande jakten. Eller varför inte tillsammans med kollegerna som ett företagsevent? Behöver du extra träning inför uppskjutningen av din jägarexamen kan du naturligtvis boka tid även för det. Tillsammans med en instruktör kan du i lugn och ro hitta rätt skjutteknik.


Älgbanan

Strax norr om Ulkeröds Wingshooting Club ligger Sörbygdens Skyttecenter.

Här kan du övningsskjuta med ditt kulvapen. Hos oss kan du och ditt jaktlag boka den tid ni behöver utan att känna stressen av andra skyttar på området. Boka allt ifrån en timme till en halv dag, förmiddag eller eftermiddag. Här skjuter ni i en väldigt lugn och harmonisk miljö i vårt nybyggda klubbhus. Ni står i ett av två skjutbås inomhus och skjuter ut på vår toppmoderna älg.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Praktisk Jägarskola.

Ulkeröds Gård

VÄLKOMMEN TILL DIN JÄGARSKOLA PÅ ULKERÖDS GÅRD

På Ulkeröds Gård bedriver vi många olika sorter av jaktrelaterade kurser, b.la. intensivkurser för dig som tänker ta Jägarexamen. Historiskt sätt är vi i Skandinavien ett jagande folk, något som går hela vägen tillbaka till stenåldern. Så varför ska vi...


Läs mer och visa alla kurser med Ulkeröds Gård

Kontaktuppgifter till Ulkeröds Gård

Ulkeröds Gård

Ulkeröds Gård
455 96 Hedekas

Tel: 0524-620 50
Mobil 070-233 32 05
dinjagarskola.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Praktisk Jägarskola!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 10 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser