Visa kurser.se som: Mobil

Jägarexamen - Intensivkurs utanför Göteborg

Ulkeröds Gård
Kursinformation
Göteborg, Munkedal
4 dagar
9 500 SEK
Kommande starter
Munkedal
2019-03-28  
9 500 SEK
2019-04-11  
9 500 SEK
2019-04-25  
9 500 SEK
2019-05-09  
9 500 SEK
2019-07-04  
9 500 SEK

Kursbeskrivning

Gå en intensivkurs och ta jägarexamen - Munkedal - Göteborg

Jägarexamen intensivutbildning utanför Göteborg

Din Jägarskola på Ulkeröds Gård

Vi driver intensivkurs i Jägarexamen, utbildningen sker i samarbete med Svenska Jägareförbundet och Studiefrämjandet. Alla kurser leds av välutbildade och etablerade instruktörer som alla genomgått Jägareförbundets nya ledarutbildning. Skjutprov och skrivningar utförs på Ulkeröd gårds godkända provbana inför Jägareförbundets examinatorer.

Intensivutbildningarna är kompletta utbildningspaket och inkluderar logi och helpension. Vi använder Jägareförbundets kursllitteratur som du kan köpa av oss eller beställa direkt från Jägarförundet. 

Vi tillhandahåller vapen och övningsammunition under kursen. Efter avslutad och godkänd utbildning har du möjlighet att ansöka om vapenlicens hos polisen. Antalet deltagare är begränsat till tolv per tillfälle.

Teori och praktik blandas på ett mycket bra sätt och tack vare att våra nybyggda undervisningslokaler ligger vid skjutbanan använder vi all tid till lektioner, i stället för förflyttning mellan olika platser. Allt för att du skall få maximalt utbyte av dina dagar hos oss på Ulkeröds Gård. Du bor på gården i något av våra nybyggda hus som är byggda gammal stil. Här liksom på skjutbanan och i utbildningslokalerna har du fri tillgång till internet via fiber och WIFI.

Boka din jägarexamenkurs hos oss nu, intresset är stort och våra utbildningar blir snabbat fullbokade.

Målgrupp

För dig som vill ta Jägarexamen på Sveriges troligen bästa utbildning och där möjligheten att klara en jägarexamen är mycket god. Samtidigt som du har kul och njuter av god mat och härlig natur.

Video

Skjutbanan

Lerduvebanan


På Ulkeröds Gård finns Ulkeröd Wingshooting Club, en av landets mest utmanande skjutbana för lerduveskytte. Här kan vi simulera alltifrån höga fasaner och sträckande änder till ripor och löpande hare. Vi har skapat så jaktliknande situationer som det bara är möjligt.

Allt för att du ska kunna träna ditt jaktskytte och bli en säkrare skytt. Med cirka 60 lerduvekastare och ett antal olika skjutstationer är möjligheterna många och begränsningarna få.
Ulkeröd Wingshooting Club ligger inbäddad i omgivningarna intill ett berg och har ett flertal skjutplatser, egen grillplats och ett trivsamt klubbhus med plats för undervisning, konferens och avkoppling. Mellan skjutningarna dricker vi kaffe i solen eller värmer oss vid brasan.


Hit är alla välkomna, du kan komma hit enskilt för att förbättra ditt hagelskytte tillsammans med en instruktör, eller som grupp med jaktlaget för att värma upp inför den stundande jakten. Eller varför inte tillsammans med kollegerna som ett företagsevent? Behöver du extra träning inför uppskjutningen av din jägarexamen kan du naturligtvis boka tid även för det. Tillsammans med en instruktör kan du i lugn och ro hitta rätt skjutteknik.


Älgbanan


Strax norr om Ulkeröds Wingshooting Club ligger Sörbygdens Skyttecenter.

Här kan du övningsskjuta med ditt kulvapen. Hos oss kan du och ditt jaktlag boka den tid ni behöver utan att känna stressen av andra skyttar på området. Boka allt ifrån en timme till en halv dag, förmiddag eller eftermiddag. Här skjuter ni i en väldigt lugn och harmonisk miljö i vårt nybyggda klubbhus. Ni står i ett av två skjutbås inomhus och skjuter ut på vår toppmoderna älg.

Kursintyg

Jägarexamen

Kostnader

Utöver kursavgiften så tillkommer kostnader för:

  • Jägarförbundets kursmaterial 745 kr
  • Provavgifterna som du betalar direkt till Naturvårdsverkets provledare, ca 1 000 kr.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Jägarexamen - Intensivkurs utanför Göteborg.

Ulkeröds Gård

VÄLKOMMEN TILL DIN JÄGARSKOLA PÅ ULKERÖDS GÅRD

På Ulkeröds Gård bedriver vi många olika sorter av jaktrelaterade kurser, b.la. intensivkurser för dig som tänker ta Jägarexamen. Historiskt sätt är vi i Skandinavien ett jagande folk, något som går hela vägen tillbaka till stenåldern. Så varför ska vi...


Läs mer och visa alla kurser med Ulkeröds Gård

Kontaktuppgifter till Ulkeröds Gård

Ulkeröds Gård

Ulkeröds Gård
455 96 Hedekas

Tel: 0524-620 50
Mobil 070-233 32 05
dinjagarskola.se

Recensioner

Björn D.
(5)
Mycket bra kurs. Bra, kunniga, trevliga och avslappnade kursledare. Mycket bra bemötande från all personal. Mycket bra mat. Mycket bra infrastruktur (Byggnader och platser). Hela tiden fick man det där "lilla extra".
Alexander Edvardsson
(5)
Går du i tankar om att ta jägarexamen och du vill ha det så bekvämt och enkelt runt om kring dig som det bara går? Då är detta valet för dig! Allt är perfekt runt om kring själva utbildningen det gör att man helt och fullt kan koncentrera sig på varför man är där, att ta jägarexamen. Utbildningen i säg är mycket bra upplagd både dom teoretis...
Visa hela
Martin
(5)
Bör upplevas! Människor, miljö och mat som man gärna upplever igen.
Recensioner
Jägarexamen - Intensivkurs utanför Göteborg
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 8 recensioner
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 10 recensioner
Läs recensioner