Visa kurser.se som: Mobil

Från skott till gryta

Ulkeröds Gård
Kursinformation
Göteborg, Munkedal
2 tillfällen
2020-08-28
3 990 SEK

Kursbeskrivning

Ta hand om viltet efter skott - Munkedal, Göteborg

Vill du lära dig bästa sättet att ta hand om viltet efter skottet? Då är detta utbildningen för dig! På denna utbildning får du lära dig allt ifrån hur du passar och flår djuret på ett riktigt sätt till hur du får ut de fina styckninsdetaljerna. På kvällen är det matlagning med de råvaror vi hanterat under dagen.

Kvällen avslutas med att vi gemensamt njuter av den goda maten. Övernattning sker i dubblelrum i våra hotellbyggnader Här, liksom på övriga gården har du tillgång till internet via WIFI och fiber.

Välkommen! 

Målgrupp

Utbildningen från Skott till Gryta riktar sig främst till dig som är relativt ny på området och som vill få en bra grundkunskap att bygga vidare på.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Från skott till gryta.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Bert Karlsson
(5)
Från den allra första kontakten med Ulkeröds Gård, slås man av häpnad hur fantastiskt platsen är och människorna där!! En genuin och familjär atmosfär i hjärtat av Hedekas. Hade nöjet att vara på kurs hos er i höstas, och vill så gärna få möjligheten att komma till Ulkeröd igen, denna gången med övernattning. Hoppas vi ses.....

Ulkeröds Gård

VÄLKOMMEN TILL DIN JÄGARSKOLA PÅ ULKERÖDS GÅRD

På Ulkeröds Gård bedriver vi många olika sorter av jaktrelaterade kurser, b.la. intensivkurser för dig som tänker ta Jägarexamen. Historiskt sätt är vi i Skandinavien ett jagande folk, något som går hela vägen tillbaka till stenåldern. Så varför ska vi...


Läs mer och visa alla kurser med Ulkeröds Gård

Kontaktuppgifter till Ulkeröds Gård

Ulkeröds Gård

Ulkeröds Gård
455 96 Hedekas

Tel: 0524-620 50
Mobil 070-233 32 05
dinjagarskola.se

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 10 recensioner.
Läs recensioner