Dreja med kollegorna 2 tim

The Creativity House
Kursinformation
Stockholm
1 tillfälle
Bokas valfria dagar och tider
590 SEK Momsfri
Svenska

Kursbeskrivning

Välkommen till The Creativity House - en keramik- måleri och glasstudio som funnits sedan 2006. Vi har 25 drejningsmaskiner och 15 års erfarenhet av kreativa event.  Vår studiolokal är stor (122 kvm) med 7 m takhöjd och stort ljusinsläpp - underbar att sitta och skapa i. 

Drejning 2 tim (nybörjare)
Under denna drejningssession får du tid att öva på att dreja och har möjlighet att skapa flera alster. Vid drejskivan får du forma och skapa era egna alster i vit lergodslera. Du får en introduktion och handledning av instruktör hela tiden. Ni får grundläggande kunskaper om drejning för att kunna forma exempelvis en skål. Du får träna på de olika handgrepp som används för att kunna åstadkomma olika former. Du får behålla alla de alster du hinner göra. Allt material samt bränning ingår i priset. 

FAKTA

Pris: 590:-/person. inklusive 25% moms (All lera och bränning ingår)
Nivå: Nybörjare
Tidsåtgång: 2 tim (respektera tiden - kom 5-10 minuter innan start)
Tillval: om ni vill få era alster färgglaserade så tillkommer 160:-/pers (då målar vi alla de alster som personen gjort - tex 3 st skålar)
Ålder: Vuxna 
Anmälan: Ni anmäler er grupp på valfria datum och tider. 
Antal deltagare: Ni måste själva samla ihop 6 person minst för att vi ska genomföra aktiviteten. Samla ihop kollegor vänner, familj och boka tid! Är ni färre än 6 personer får ni betala för 6 personer om ni önskar komma. Ni kan vara upp till 25 personer, så många maskiner har vi!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kostnader

590:-/person

Intresseanmälan

Intresserad av Dreja med kollegorna 2 tim och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

The Creativity House

lokal

Välkommen till The Creativity House,  en kreativ studio som funnit sedan 2006. Vi har stor erfarenhet av att ta emot grupper som vill skapa tillsammans. Lokalen är stor (122 kvm) med 7 m takhöjd och stort ljusinsläpp - underbar att...


Läs mer och visa alla kurser med The Creativity House

Kontaktuppgifter till The Creativity House

The Creativity House

Drottningholmsvägen 31
112 42 Stockholm

Tel: 086522628

Recensioner
Bli den första att recensera Dreja med kollegorna 2 tim!
Intresseanmälan

För att få mer information om Dreja med kollegorna 2 tim, fyll i följande uppgifter: