Fotoredigering - Lightroom

SV Väst, i Åmål
Längd
6 timmar på 2 tillfällen
Pris
700 SEK
Längd
6 timmar på 2 tillfällen
Pris
700 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Fotoredigering - Lightroom

Lightroom är ett redigeringsprogram som ger dig massor av möjligheter att redigera delar av bilden, påverka färger och ljus. Det är enkelt att ångra varje redigeringssteg utan att påverka något annat och reglagen är tydliga och logiska. För dig som vill höja dina bilder för att ge dem den där wow-känslan är det ett perfekt program att jobba med. Med Lightroom förbättrar du en bra bilder och kan även “rädda” bilder som inte blev riktigt så som du önskat.

Cirkelledare Therese Ingraham
Therese Ingraham är född och uppväxt i Åmål. Som nittonåring flyttade hon till Seattle, USA och där spenderade hon de kommande elva åren. Fotointresset har funnits sedan barnsben men det var först I USA som hon började satsa professionellt. Idag har hon en liten studio i centrala Åmål där hon bor med sin man och deras tre barn. Förutom porträtt så brinner hon lite extra för landskapsfotografering, speciellt norrsken.

Viktigt att veta
Medtag egen dator med programmet Lightroom installerat. Programvara krävs kostnad 120kr/månad och köps via Adobe. Prova på finns att tillgå hos Adobe om 7 dagar.

Anmälningsinformation
Om inget datum är utsatt startar kursen så fort vi har tillräckligt många anmälda.
Anges datum är detta preliminärt och kan bli framflyttat om vi behöver få in fler anmälningar.
Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad.
Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

Vad är en studiecirkel?
Studiecirkeln har en speciell pedagogisk form. I en studiecirkel träffas deltagare i små grupper för att lära sig något tillsammans. Grunden är det egna intressen och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka inriktning och resultat i studiecirkeln.
Veckodag: Tisdag
Tid: 18:30-21:00
Lokal: SV, Norra Långgatan 19
SV Väst
Junogatan 7
45142 Uddevalla

Studieförbundet Vuxenskolan Väst

Studieförbundet Vuxenskolans bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är den mest pådrivande och engagerade lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle. SV är mångfaldens studieförbund...

Läs mer och visa alla kurser med SV Väst

Highlights