Byggläger på Egnahemsfabriken 17-27 juni

SV Väst, i Hjälteby
Längd
9 timmar på 1 tillfällen
Pris
120 SEK
Längd
9 timmar på 1 tillfällen
Pris
120 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Byggläger på Egnahemsfabriken i juni
Kom och var med på vårt årliga byggläger för volontärer! Tillsammans utvecklar vi Egnahemsfabriken som mötesplats. Det finns möjlighet för den som vill att hjälpa våra självbyggare med deras byggen eller göra en målarinsats/bygga kök på Huseby Egnahemsförenings Gemensamhetshus som flyttar till Ellös i augusti.

Utöver det kommer Folkateljén vara öppen 10-15 varje dag med olika slöjdiga teman (se sociala medier när det närmar sig). Det finns även alltid annat som behöver fixas i trädgården samt olika mindre byggprojekt. 28 juni bjuder vi in dig som vill delta på Mat & Prat kl 16-20! Ingen anmälan behövs.

ANMÄLAN
Du väljer själv vilka dagar du vill delta, men vi vill att du anmäler dig till minst två av dagarna. Kostnad 120 kr/dag.
Anmäl dig här!
Bygglägret vänder sig till alla mellan 16 och 100 år. Är du yngre är du varmt välkommen i målsmans sällskap.

Utrustning
Arbetskläder och skor tar volontären med sig själv. Skyddsutrustning som hörselkåpor, glasögon och hjälm finns på plats.

Mat
Morgonmacka, kaffe/te, lunch och eftermiddagsfika ingår ingår i deltagaravgiften.

Bra att veta: övernattning
Det går att tälta i Egnahemsfabrikens trädgård med tillgång till kök, dusch och toalett, man kan då laga sin egen middag. Detta är kostnadsfritt för volontärer som tack för sin arbetsinsats.

Kontakt och mer information
Tinna Harling, Egnahemsfabriken tinna@egnahemsfabriken.se

Anmälningsinformation
Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad. Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

Arrangemanget genomförs i samarbete med
Egnahemsfabriken Tjörn
Veckodag: Måndag
Tid: 11:30-18:30
Ledare: Christina Harling
Lokal: Rödgårdarnas väg 9
SV Väst
Junogatan 7
45142 Uddevalla

Studieförbundet Vuxenskolan Väst

Studieförbundet Vuxenskolans vision är ett samhälle där varje människa växer genom kunskap, insikt och delaktighet. Studieförbundet Vuxenskolan är en idéburen organisation med bred folkbildningsverksamhet över hela landet. Vår värdegrund hävdar principen om människors lika värde baserat på de grundläggande mänskliga...

Läs mer och visa alla kurser med SV Väst

Highlights