Visa kurser.se som: Mobil

Fermentering - Mjölksyrade grönsaker

SV Stockholm län
Kursinformation
Södertälje
3 timmar på 1 tillfälle
2019-10-03 18:00
550 SEK
Info om #Education#

Info om Fermentering - Mjölksyrade grönsaker

Fermentering av grönsaker är en gammal konserveringsmetod och är som ett hantverk. Det bygger på kunskap övning övning övning och en stor portion tålamod då biologiska processer tar tid - vi visar dig hur.

Fermentering sköter sig nästan helt själv och resultatet är både gott och supernyttigt.

Hälsovinster med att äta fermenterad mat
• Din kropp tar upp fler vitaminer och mineraler
• Dina tarmväggar stärks
• Du stärker ditt immunförsvar
• Du håller dig mätt längre och kan undvika att småäta

Du lär dig
• Lämpliga grönsaker
• Biologiska processer
• Syrning
• Kryddning
• Att ha tålamod

Bra att veta
Vi skickar kallelse/faktura via e-post inför kursstarten.

Kursledare
Maj Östberg Rundquist är fil kand i måltidsekologi kostrådgivare samt har skrivit boken "Bli sockersmart!".
Alla våra kursledare är erfarna engagerade och uppdateras kontinuerligt genom SV utbildningsprogram.

Veckodag: Tisdag
Tid: 18:00-20:15
Lokal: Saltsjögatan 3

SV Stockholm län

SV Stockholm län

SV i Stockholms län - En del av Sveriges största studieförbund

Här hittar du kurser som Studieförbundet Vuxenskolan arrangerar i kranskommunerna runt Stockholm stad. SV är ett av Sveriges största studieförbund och i Stockholms län finns två avdelningar – SV Stockholms län (kranskommunerna i länet) och SV Stockholm (Stockholm stad). Vårt mål är att ge...


Läs mer och visa alla kurser med SV Stockholm län

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Fermentering - Mjölksyrade grönsaker.

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Fermentering - Mjölksyrade grönsaker!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 8 recensioner.
Läs recensioner