Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Ryska - nybörjare

SV Sörmland
Kursinformation
Eskilstuna
16 timmar på 8 tillfällen
2020-09-10 18:00
1 265 SEK

Kursbeskrivning

Detta är en nybörjarkurs i ryska för dig som vill lära dig språket från grunden. Du har aldrig tidigare studerat ryska eller har kanske tidigare studerat på en grundläggande nivå men vill repetera från grunden igen. Kanske du är intresserad av Ryssland eller arbetar med ryska kontakter och känner att du vill kunna prata på deras språk. Den ryska du får lära dig kan passa bra för dig som tänker resa till ett rysktalande land. Det kan vara bra att kunna lite ryska då inte alla du möter på din resa är så bra på engelska.

Innehåll
Under kursen kommer vi att öva på uttal hörförståelse läsförståelse och grundläggande grammatik. Det är ni tillsammans med ledaren som bidrar till en effektiv inlärning. Efter genomförd kurs kommer du att kunna använda enkla fraser för att presentera dig själva ställa och besvara frågor och att förstå lätt information. Du kommer också kunna bygga meningar förstå den grundläggande grammatiken och därmed skriva korta texter.

Förkunskaper
Inga tidigare kunskaper i ryska behövs.

Ledare
Vår ledare är Jaana Krooshka. Hon är rysktalande från Ukraina. Hon har lång erfarenhet av att undervisa i ryska och haft studiecirklar tidigare.

Litteratur
Mozjno! Textbok - Ryska steg 1-2
Mozjno övningsbok
Veckodag: Torsdag
Tid: 18:00-19:45
Lokal: Rademachergatan 38
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Ryska - nybörjare.

SV Sörmland

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund. Vi erbjuder intressanta kurser, studiecirklar och föreläsningar till engagerade och intresserade människor.  Vi tror på människans egen förmåga att själv forma sitt liv, med vårt stöd, tillsammans med andra.  SV är mångfaldens...


Läs mer och visa alla kurser med SV Sörmland

Kontaktuppgifter till SV Sörmland

SV Sörmland

Rademachergatan 38
632 20 Eskilstuna

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Ryska - nybörjare!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser