Visa kurser.se som: Mobil

Kulning - fortsättning (dagkurs)

SV Sörmland
Kursinformation
Björnlunda
7 timmar på 1 tillfälle
2019-09-14 10:30
980 SEK

Kursbeskrivning

"Fortsättningskurs/repetitionsdag för dig som kulat förut tex genom att ha gått SV´s nybörjarkurser i kulning. Kursen riktar sig till dig som känner att du behöver friska upp kunskaperna/ få en repetition men även få fördjupning och ny inspiration till din kulning!
Vi använder noggrann röstuppvärmning lekfulla avslappnande röst och närvaroövningar för att hitta våra kraftfulla röster."

14 sep 2019 Lördag kl 10.30- 17.30 Lokal Björnlunda hembygdsgård. Via mejl tipsar vi om resor och boende. Ledare Karin Lindström Kolterud. 1g/8 tim*/980 kr. Delbetalning möjlig. * Studietimme 45 min.
FYRA PLATSER KVAR

Karin Lindström Kolterud är traditionsbärande folksångerska med rötter i Sörmland och norska Valdres och leder kurser och workshops i folksång och kulning. Hon har utvecklat sin egen metod i det hon kallar friskvårdskulning och brinner för sin "kulningsmission" sedan hon gick utbildningen "musik & hälsa" på Kungliga musikhögskolan. Där gjorde hon ett specialarbete som bestod i att utforska kulningen som friskvård ställt mot stress och utmattningsproblematik. En studie som gav goda resultat. Karin om kulning: -”Kulning är att vara närvarande i nuet och lita till sin inneboende kraft. Att våga ta plats med sin röst!”

Lyssna på Karins kulning och hur hon jobbar på hennes hemsida: kularkraft

Veckodag: Lördag
Tid: 10:30-17:30
Ledare: Karin Lindström Kolterud
Lokal: Björnlunda hembygdgård 4

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Kulning - fortsättning (dagkurs).

SV Sörmland

SV - Sörmland - Kurser för din fritid

Studieförbundet Vuxenskolan Sörmland

På SV Sörmland tycker vi att lära sig tillsammans är det bästa sättet att utvecklas och må bra. Till oss kommer man som man är, till en prestigelös och avslappnad miljö. Vi tror på studiecirkeln som den bästa formen för...


Läs mer och visa alla kurser med SV Sörmland

Kontaktuppgifter till SV Sörmland

SV Sörmland

Rademachergatan 38, vån 4
632 20 Eskilstuna

Tel: 010-199 23 30
www.sv.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Kulning - fortsättning (dagkurs)!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner