Visa kurser.se som: Mobil

Gör din egen bok - för dig som har ett färdigt manus eller en idé

SV Sörmland
Kursinformation
Flen
24 timmar på 8 tillfällen
0 SEK

Kursbeskrivning

Drömmer du om att ge ut en bok? Cirkeln passar dig som redan har en bokidé eller ett påbörjat manus men som nu behöver ny energi och nya kunskaper för att komma vidare. Målsättningen är att cirkeldeltagarna tillsammans kan coacha varandra så att bokdrömmen kan bli verklighet.

Innehåll
I den här cirkeln får du lära dig hela produktionskedjan från idé via författande redigering och formgivning till försäljning i bokhandeln och utlåning på bibliotek. Vi går igenom olika metoder och tekniska format för publicering såsom print on demand publicering hos hybridförlag e-böcker och ljudböcker.

Onsdagar kl. 18:30-21:00 start vid minst 6 deltagare. Lokal SV Flen Drottninggatan 2. 8 ggr/24 tim*/kostnadsfritt. Ledare Johan Eriksson. *1 studietimme=45 minuter. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig desto större chans att kursen startar.

Ledare
Johan Eriksson är frilansskribent och redaktör med mångårig erfarenhet av förlagsvärlden.

TVÅ PLATSER KVAR
Veckodag: Onsdag
Tid: 00:00-00:00
Lokal: Drottninggatan 2

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Gör din egen bok - för dig som har ett färdigt manus eller en idé.

SV Sörmland

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund. Vi erbjuder intressanta kurser, studiecirklar och föreläsningar till engagerade och intresserade människor.  Vi tror på människans egen förmåga att själv forma sitt liv, med vårt stöd, tillsammans med andra.  SV är mångfaldens...


Läs mer och visa alla kurser med SV Sörmland

Kontaktuppgifter till SV Sörmland

SV Sörmland

Rademachergatan 38
632 20 Eskilstuna

Tel: 010-199 23 30
www.sv.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Gör din egen bok - för dig som har ett färdigt manus eller en idé!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner