Anhörigcafé i Lindesberg

SV Örebro län, i Lindesberg
Pris
0 SEK
Pris
0 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Önskar du möjlighet att träffa andra anhöriga och umgås tillsammans med din närstående? Lindesbergs kommun välkomnar dig som vårdar eller stöttar en närstående till vårens anhörigcafé!

Anhörigcaféet är en trygg plats dit du som anhörig kan komma tillsammans med den närstående person som du vårdar. På plats bjuds det på kaffe, fika och möjlighet att träffa andra som befinner sig i en liknande situation. Kommunens anhörigstödjare finns på plats och det är gratis att delta.

Praktisk information
Lokal: Studieförbundet Vuxenskolan, Kristinavägen 28 Lindesberg
Tid: Klockan 14:00-15:30
Vårens datum: 15 februari, 14 mars, 18 april och 16 maj
Anmälan: Du behöver inte anmäla dig!

Vi är glada att kunna erbjuda detta tillsammans med Lindesbergs kommun och vi hoppas att vår lokal i Lindesberg ska bli en fin mötesplats för många människor och olika behov. Varmt välkommen! //SV Örebro län
Veckodag:
Tid: 14:00-15:30
Lokal: Kristinavägen 28
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Anhörigcafé i Lindesberg och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Örebro län
Fabriksgatan 8
Örebro

SVs viktigaste uppgift som folkbildningsaktör är att erbjuda verksamhet som bidrar till att stärka och utveckla demokratin, göra det möjligt för människor att påverka sin livssituation och delta i samhällsutvecklingen. Genom studiecirklar, kulturarrangemang, utbildningar och andra former av stödverksamhet vill...

Läs mer och visa alla kurser med SV Örebro län

Highlights