Visa kurser.se som: Mobil

Restorative yoga i Lund

SV Lundabygden
Kursinformation
Lund
10 timmar på 9 tillfällen
2020-02-21 10:00
1 495 SEK

Kursbeskrivning

Restorative yoga (rehabiliterade yoga mot stress) är en lugn meditativ och terapeutisk yogaform som utförs framför allt liggandes i stillhet och vila. Restorative yoga ger både fysisk själslig och mental välbehövlig återhämtning återuppbyggnad och ny energi.

Här stimulerar du det parasympatiska nervsystemet vilket är särskilt bra för dig som är inne i perioder av hög stress har drabbats eller riskerar att drabbas av utmattningssyndrom och/eller har svårt att varva ner. Denna yogaform kan återuppbygga celler stärka immunförsvaret öka blodcirkulationen och ge dig bättre sömn. Vi stretchar inga muskler utan strävar istället efter att hitta vilsamma och avslappnande lägen för bästa möjliga återuppbyggnad av ditt system.

Vi använder block filtar och bolster. Hela passet är meditativt och avslutas också med en guidad meditation. Du som är van vid ett högt tempo kan till en början ha svårt att slappna av men ge inte upp din kropp och ditt sinne kommer att tacka dig. Restorative yoga är enkel att utföra och passar alla!

BRA ATT VETA
Ha bekväma kläder. Ta med egen yogamatta.
Veckodag: Fredag
Tid: 10:00-11:00
Lokal: Glimmervägen 6

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Restorative yoga i Lund.

SV Lundabygden

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan, LundabygdenVi arbetar i kommunerna Burlöv, Kävlinge, Lomma, Lund och Staffanstorp. Vi finns nära dig med kontor i Bjärred och Lund samt verksamhet på olika orter i hela vårt område. Vi erbjuder studiecirklar, kurser och kulturprogram. Vi...


Läs mer och visa alla kurser med SV Lundabygden

Kontaktuppgifter till SV Lundabygden

SV Lundabygden

Glimmervägen 6
224 78 Lund

Tel: 046-211 70 80
www.sv.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Restorative yoga i Lund!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner