Trädgårdsgänget i Bara härad - informationsträff

SV Lundabygden, i Lund
Längd
3 timmar på 1 tillfällen
Pris
0 SEK
Längd
3 timmar på 1 tillfällen
Pris
0 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Välkommen till en kravlös aktivitet ute i grönskan!

Bara härads hembygdsförening håller till i den gamla prästgården som en gång hörde till Burlövs gamla kyrka. Här förvaltar vi en vacker trädgård. Nu bjuder vi in alla intresserade att vara med och ta hand om trädgården, som fyller 100 år i år.

På infomötet kommer vi att berätta mer om trädgården och vår nystartade grupp Trädgårdsgänget. Här möts vi under avslappnade former för att påta i trädgården och ha trevligt. Vi kommer arbeta i rabatterna, bygga kompost, lyssna på föredrag med mera. Vi träffas tisdagar 18.00 i trädgården. Vid dåligt väder är vi i logen och pratar trädgård.

Denna verksamhet är gratis och öppet för alla, inget medlemskap i hembygdsföreningen krävs. Du förbinder dig inte heller att delta varje vecka, utan tanken är att Trädgårdsgänget ska vara en grönskande oas för den som vill komma och njuta av sällskap och växtlighet under enkla och otvungna former. Bara kom som du är!

Vi kommer arbeta i rabatterna, bygga kompost, lyssna på föredrag med mera.

#BaraHärad
Veckodag: Tisdag
Tid: 20:00-23:00
Lokal: C/o Gamla Kyrkvägen 5, Burlövs By, Arlöv,
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Trädgårdsgänget i Bara härad - informationsträff och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Lundabygden
Glimmervägen 6
224 78 Lund

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan, Lundabygden

Vi arbetar i kommunerna Burlöv, Kävlinge, Lomma, Lund och Staffanstorp. Vi finns nära dig med kontor i Bjärred och Lund samt verksamhet på olika orter i hela vårt område. Vi erbjuder studiecirklar, kurser och kulturprogram. Vi riktar oss till allmänheten,...

Läs mer och visa alla kurser med SV Lundabygden

Highlights