Trädgård - workshop

Längd
1,5 timmar
Pris
295 SEK
Längd
1,5 timmar
Pris
295 SEK
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Trädgård-workshop

Konsten att skapa sköna och sinnliga trädgårdar

Under denna inspirationskväll kommer du att lära dig grunderna för hur man ramar in en trädgård och hur man ska tänka när man väljer färg, form och material, samt hur man skapar en inbjudande entré och avkopplande viloplatser. Vi kommer också att utforska vad som ger liv och rörelse på ett harmoniskt sätt i trädgården och vad som ger den rätt symbolik.

Agneta Nyholm författare till många böcker om balans och harmoni, bland annat Feng shui för svenska trädgårdar och Graceful Living, kommer att guida oss genom denna workshop där hon väver samman sina kunskaper om feng shui, wabi sabi, återbruk och graceful living.Lär dig att skapa en skön oas där du kan vila, hämta kraft och förundras av naturens skönhet, mångfald och läkande kraft. Det är du värd!

Varmt välkommen till denna workshop där vi möts över zoom under 1.5 timme.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kursledare

Föreläsare:


Agneta Nyholm författare och grundare av Graceful Living. Hon har ägnat sin karriär åt att utforska och skriva böcker om hur man skapar harmoni, balans och friska sunda miljöer. En av hennes mest uppskattade böcker Feng shui för svenska trädgårdar som först publicerades 2003 sålde slut i flera upplagor. Denna bok har varit en inspiration för många trädgårdsentusiaster som söker kunskap om hur man skapar harmoniska utomhusmiljöer.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Trädgård - workshop och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
School of Graceful Living
Nybrogatan 19
87131 Härnösand

Välkommen till Graceful Living!

Vi erbjuder inredningsutbildningar med fokus på hälsa och hållbar utveckling för dig som vill lära dig att inreda och besjäla privata och offentliga platser. Utbildningarna präglas av omsorg, skönhet, harmoni, balans, tidlösa traditioner i samspel med naturbaserad ny och spännande...

Läs mer och visa alla kurser med School of Graceful Living

Highlights