Distanskurs: Yoga fram ditt skrivande

SV Lundabygden, distans
Längd
20 timmar på 10 tillfällen
Pris
3 000 SEK
Längd
20 timmar på 10 tillfällen
Pris
3 000 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Denna kurs genomförs flexibelt. Efter du bokat kursen blir du kontaktad av kursledaren.

Detta är en webbaserad kurs i tio delar för dig som vill utvecklas, må bra och minska din stress genom att yoga, meditera och skriva. Kursen presenterar teori inom dessa ämnen och sedan får du möjlighet att göra övningar inom yoga, meditation och mindfulness samt skrivövningar. När du har gjort alla övningar och uppgifter får du ett kursintyg. Du kan förslagsvis göra en del per dag under tio dagar, men det går att göra fler delar per dag eller sprida ut dagarna om det passar dig bättre.

Kanske skriver du redan? Eller så har du tänkt tanken, men kroknat under tyngden av att skriva en hel roman? Kanske är du redan en yogi? Eller så är du öppen för att ge yogan en ärlig chans. Kanske känner du dig stressad och vet inte hur du ska komma ur känslan? Den här kursen handlar om vad skrivande och yoga kan göra för dig. För att du ska må bra och för att du ska få verktyg att hantera din stress.

Vi som håller i kursen är Karolina Orrhede, författare och skrivpedagog samt Stina Willquist, författare och yogalärare.
Veckodag:
Tid: 00:00-00:00
Lokal:
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Distanskurs: Yoga fram ditt skrivande och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Lundabygden
Glimmervägen 6
224 78 Lund

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan, LundabygdenVi arbetar i kommunerna Burlöv, Kävlinge, Lomma, Lund och Staffanstorp. Vi finns nära dig med kontor i Bjärred och Lund samt verksamhet på olika orter i hela vårt område. Vi erbjuder studiecirklar, kurser och kulturprogram. Vi...

Läs mer och visa alla kurser med SV Lundabygden

Highlights