Visa kurser.se som: Mobil

FYRSTÄMMIGT MED (BOTANISKT) TRYCK – musik och konst vid Brunflo Hembygdsgård

SV Jämtlands Län
Kursinformation
Östersund
2021-06-30 15:00
0 SEK

Kursbeskrivning

Välkomna till musik och konst vid Brunflo Hembygdsgård och en upplevelse som berör människans närhet till såväl historien som till naturen. Medeltida musik och textilt återbruk är bärande teman. Storsjön och fjällen bildar en anslående fond i bakgrunden.

I arrangemanget Fyrstämmigt med (botaniskt) tryck tolkas och gestaltas vårt kulturarv i ett nutida sammanhang och syfte. En damkvartett framför medeltida musik och i en textil utställning visas naturligt färgade botaniskt tryckta och redesignade kläder och broderade verk. Deltagare inbjuds att själva prova på den relativt nya tekniken botaniskt tryck.

Tid och plats
Hembygdsgården i Brunflo onsdag den 30 juni – 1 juli 2021 kl 15-19. Mer info om biljettbokning etc. kommer när vi vet mer om eventuella restriktioner pga pandemin.

Medverkande
Damkvartett under ledning av Maria Leffler med sångerskor ur Motettkören. Alva Marlen Ljusberg med textila verk ur ett projekt med med fokus på återbruk natur och mänskliga rättigheter.
Arrangemanget är ett samarbete mellan Vuxenskolan i Jämtland och Brunflo Hembygdsförening. Deltagande är kostnadsfritt genom stöd från Region Jämtland/Härjedalen och Östersunds kommun är. Eventuella restriktioner pga av Corona-pandemin kan medföra att endast ett begränsat antal biljetter blir tillgängliga för bokning. Håll utkik på Vuxenskolans hemsida och det separata Facebook-event som kommer att läggas upp (mitten av?) juni för mer information.

Veckodag: Onsdag
Tid: 15:00-19:00
Lokal: Grytan 262
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om FYRSTÄMMIGT MED (BOTANISKT) TRYCK – musik och konst vid Brunflo Hembygdsgård.

SV Jämtlands Län

Utbilda dig och gå kurser hos SV - Jämtlands län

Studieförbundet Vuxenskolans verksamhetsidé är att ge människor möjligheter att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser. Vi erbjuder därför studiecirklar, kulturarrangemang, föreläsningar och annan pedagogisk verksamhet. Vår vision förverkligar vi genom att erbjuda kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap,...


Läs mer och visa alla kurser med SV Jämtlands Län

Kontaktuppgifter till SV Jämtlands Län

SV Jämtlands Län

Armégränd 6
831 32 Östersund

Recensioner
Bli den första att recensera FYRSTÄMMIGT MED (BOTANISKT) TRYCK – musik och konst vid Brunflo Hembygdsgård!
Intresseanmälan

För att få mer information om FYRSTÄMMIGT MED (BOTANISKT) TRYCK – musik och konst vid Brunflo Hembygdsgård, fyll i följande uppgifter: