På med Ulltofflorna – intresseanmälan Härjedalen

Längd
9 timmar på 3 tillfällen
Pris
0 SEK
Längd
9 timmar på 3 tillfällen
Pris
0 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Håll dig och vännerna varma om fötterna. Sticka tofflor som du sedan valkar i tvättmaskinen och gör halksäkra med en skinnsula. Betala mönstret med ett bidrag till UNHCR så värmer du även de krigsdrabbade i Ukraina.

Av den anledningen till att #påmedulltofflorna startades!

Upplägg:
Ni träffas i en kamratcirkel och stickar tillsammans. Ni är minst tre stycken i cirkeln. En person utses till cirkelledare och håller kontakt med Studieförbundet Vuxenskolan.

Så här går det till:
Vi träffas och stickar tofflorna tillsammans, kanske till dig själv eller kanske till en present/julklapp!
Mönstret går att ladda ner mot att du sätter in valfri summa till UNHCR som använder pengarna att hjälpa de krigsdrabbade i Ukraina. (du får en länk med hur du gör i samband med kallelsen)

Tofflan stickas från tån och uppåt
Garn: Kilcarra tweed, Sirri eller ett ullgarn som är ca 150/100gram.
Sticka: 5mm rundsticka för magic loop eller strumpstickor
Storlekar: litet barn, större barn, (dam), herr
Färdig omkrets runt foten: 15, 20, (25), 30cm

#påmedulltofflorna är ett välgörenhetsprojekt. Du får mönster och instruktioner av Tant Kofta (på Instagram) mot att du sätter in en slant till insamlingen #påmedulltofflorna hos UNHCR. Pengarna används för att hjälpa de
krigsdrabbade i Ukraina. Nu ska du sticka tofflor! Så många du orkar och till nära och kära som behöver hålla värmen. För att spara på jordens resurser behöver vi sänka värmen inomhus och då är tofflor bra att ha på sig. Mönstret är endast avsett för välgörenhet! Du får inte sticka tofflor till försäljning för egen vinning.

Veckodag:
Tid: 01:00-01:12
Lokal: Storgatan 1
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av På med Ulltofflorna – intresseanmälan Härjedalen och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Jämtlands Län
Armégränd 6
831 32 Östersund

Studieförbundet Vuxenskolan - Jämtlands Län

Studieförbundet Vuxenskolans verksamhetsidé är att ge människor möjligheter att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser. Vi erbjuder därför studiecirklar, kulturarrangemang, föreläsningar och annan pedagogisk verksamhet. Vår vision förverkligar vi genom att erbjuda kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap,...

Läs mer och visa alla kurser med SV Jämtlands Län

Highlights